Stilistul Cristi Pascu ne ofera 3 pasi simpli prin care putem evita varfurile despicate

3 pasi pentru a evita varfurile despicate pe perioada verii, cand parul este extra expus la soare! Toate femeile urasc varfurile despicate. Nu intotdeauna avem timp sau banii necesari sa ajungem la salon si sa apleam la stilist pentru remedierea acestei probleme.

3 pasi pentru a evita varfurile despicate pe perioada verii, cand parul este extra expus la soare! Toate femeile urasc varfurile despicate. Nu intotdeauna avem timp sau banii necesari sa ajungem la salon si sa apleam la stilist pentru remedierea acestei probleme. Exista insa mici trucuri pe care le putem aplica acasa, astfel incat sa avem intotdeauna un par bine intretinut si cu aspect sanatos.

1.Vârfurile despicate se datorează factorilor externi fizici (periat cu perie metalică, vânt, tapat în exces) sau chimici (decolorat, vopsit agresiv și neadecvat tipului de păr) Astfel ca În primul rând periajul se va face INTOTDEAUNA de la vârfuri spre rădăcină, de preferat cu o perie din material plastic electrostatic sau din par natural

2.nu se va decolora niciodată un par fin, deshidratat sau deja deteriorat deoarece nu vom face decât să distrugem vârfurile

3.cel mai important lucru : vârfurile trebuiesc tunse la maxim 2 luni.

Dacă vă doriți ca părul dumneavoastră să crească, atunci tunde ți doar 2 mm din vârfuri pentru a nu-i permite părului sa înceapă sa se despice.

Cristi Pascu este cunoscut drept hairsylistul vedetelor si este proprietarul salonului Cristi Pascu Exclusive

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod