Spray pentru texturare cu săruri minerale pentru un look natural și volum autentic

Dacă există un lucru pe care și-l doresc aproape toate femeile atunci când vine vorba de părul lor, acesta este volumul. Vrei și tu să știi care e secretul unui păr care arată proaspăt coafat? Ei bine, acesta este EIMI Ocean Spritz. Un produs magic care creează volum și textură în același timp.

Lucian Busuioc, Top Artist Team Global Wella Professionals, recomandă folosirea unui spray pentru texturare pentru a obține volum cu aspect natural.


“În sezonul cald, poți înlocui șamponul uscat sau spuma pentru volum cu un spray pentru texturare cu săruri marine. Este un produs de styling care adaugă o textură bogată, volum și strălucire părului, fără a lăsa reziduuri pe scalp. Este perfect pentru a crea bucle lejere și onduleuri relaxate. După aplicarea produsului, te poți bucura de mai multă textură și un aspect natural pe tot parcursul zilei,” explică hairstylistul Wella Professionals.


EIMI Ocean Spritz de la Wella Professionals este un spray cu săruri minerale ce oferă o textură mată, neprelucrată.

Produsul protează părul împotriva razelor UV și oferă volum și strălucire.


Sfatul stilistului: “Pentru a obține un look natural și relaxat, aplică Ocean Spritz pe părul umed și apoi împletește-l  în două cozi. Lasă-l să se usuce și apoi despletește-l. Vei obține o textură parcă neprelucrată, ce poate fi creată pur și simplu lăsând părul să se usuce natural. Dacă îți dorești o textură mai evidentă, aplică Oceam Spritz și pe părul uscat pentru a-ți finisa coafura,” recomandă Lucian Busuioc.


Hairstylistul mai atrage atenția că spray-ul pentru texturare nu trebuie confundat cu un fixativ de păr, chiar dacă ajută la definirea și fixarea coafurii.


Preț recomandat EIMI Ocean Spritz de la Wella Professionals: RON 65


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod