Soarele este mai blând cu elmiplant

Vara este anotimpul băilor cu soare, al pielii strălucitoare şi al momentelor sărate perfecte. elmiplant întâmpină soarele cu gama dedicată utilizării la plajă şi după plajă, pentru a oferi pielii bucuria unei expuneri sănătoase.
Produsele cu SPF şi rol de întreţinere asigură un bronz uniform, strălucitor şi de lungă durată, în timp ce protejează pielea de acţiunea dăunătoare a soarelui şi a efectelor nocive ale acestuia asupra epidermei.
Formulele pe bază de extracte naturale, 100% organice şi fără parabeni, asigură o îngrijire delicată, prietenoasă cu pielea.  

Gama elmiplant SUN are în portofoliu noi produse, testate dermatologic şi gândite în laboratoarele de cercetare din România pentru a satisface nevoile pielii.


Noile produse elmiplant SUN, cu formule îmbogățite cu ingrediente 100% organice și complexe sofisticate, au sosit la rafturi pentru a oferi un bronz natural şi protecție la cele mai înalte standarde.

Loţiunea elmiplant după plajă cu particule strălucitoare – 13,14 lei
Extractul 100% organic de ceai verde are rolul de a menţine tonusul şi elasticitatea pielii. Extractul de aloe vera calmează şi hidratează pielea după expunerea la soare, iar particulele strălucitoare evidenţiază bronzul şi îi oferă un aspect irezistibil.
Shimmer all the way! Pielea expusă la soare se destinde şi îşi recapătă confortul.
Testat dermatologic, se absoarbe rapid, fără parabeni.

Loţiunea elmiplant pentru protecţie solară pentru copii SPF 50 – 21,2 lei
Noua loţiune este îmbogăţită cu agenţi de calmare precum alantoină, pantenol şi bisabolol, care oferă protecţie pielii delicate a copiilor. Formula avansată are extract 100% natural de căpşune, care hrăneşte pielea şi previne deshidratarea acesteia. În plus, loţiunea are o aroma minunată, perfectă pentru cei mici.

Produs hipoalergenic, rezistent la apă şi fără parabeni.

Crema elmiplant pentru protecţie solară pentru bebeluşi SPF 50 – 19,64 lei
Noul produs conţine filtru solar natural şi agenţi antiiritanţi, calmanţi, precum alantoină, pantenol şi bisabolol. Împreună cu extractul 100% natural de bumbac, crema protejează pielea sensibilă a bebeluşilor.
Testat clinic sub supraveghere pedriatică, hipoalergenic, foarte rezistent la apă, fără parabeni, parafine, alcool sau coloranţi.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod