SKINCODE EXCLUSIVE - TERAPIE CELULARA AVANSATA PENTRU O PIELE VIZIBIL INTINERITA

Odihna este un pas foarte important pentru frumusetea si sanatatea tenului tau.
In timpul somnului, are loc procesul de reinnoire a celulelor, se activeaza productia de colagen natural esential pentru fermitatea si elasticitatea pielii, iar nivelul de hidratare din tesuturi se echilibreaza.  Somnul insa nu este suficient pentru a avea un ten impecabil si pentru a sustine regenerarea celulara si de aceea, iti recomandam ca in cadrul rutinei zilnice de ingrijire a fetei sa folosesti o linie de produse care sa faciliteze acest proces.

Pastrand traditia preciziei si a puritatii elvetiene, SKINCODE Exclusive este o gama premium ce are la baza un concept avansat de ingrijire a tenului care accelereaza regenerarea celulara, proces care incetineste odata cu inaintarea in varsta.
Ingredientul activ al gamei ACR-G2 este un complex organic alcatuit din peptide, minerale, vitamine si ingrediente organice cu o putere de penetrare sporita in straturile profunde ale pielii pentru a stimula secretia de colagen natural. Astfel, are o actiune vizibila de lifting si reduce eficient ridurile si liniile fine. Fiind un complex 100% vegetal acesta este foarte bine tolerat de piele, fara a avea reactii adverse. Mai mult, ingredientul activ imbunatateste fermitatea si tonusul tenului, restabilind nivelul ideal de hidratare al acestuia.

ACR-G2 stimuleaza procesul de regenerare celulara, testele clinice demonstrand cresterea ratei de innoire a celulelor cu pana la 27% in primele 11 zile de aplicare.
Linia dermatocosmetica SKINCODE Exclusive integreaza ingrediente active patentate si se afirma ca o alternativa de succes la procedurile invazive, cum ar fi injectiile cu botox, peelingul chimic sau chirurgia plastica, gratie eficientei in atenuarea vizibila a semnelor de imbatranire a tenului.

Crema celulara antirid (50 ml) - Formula acestei creme cu textura bogata are la baza complexul organic ACR-G2 si este imbogatita cu Dermaxyl ™, un ingredient activ extrem de eficient patentat Skincode, care repara bariera cutanata si stimuleaza sinteza colagenului in straturile profunde ale pielii, asigurand hidratare intensa si fermitate.  Vitamina C si E cu un aport ridicat de antioxidanti, confera luminozitate si previn deteriorarea pielii cauzata de actiunea radiatiilor UV.
Extractele vegetale de sunatoare si galbenele au efect calmant, regenerant si antipseptic pentru a da tenului confortul de care are nevoie.  Crema este ideala pentru piele normala si uscata, putand fi aplicata atat dimineata, cat si seara.  Produsul este disponibil in Farmaciile Help Net la pretul de 243,00 lei. In luna aprilie la cumpararea cremei antirid Skincode Exclusive, primesti cadou un roll-on contur ochi Skincode Exclusive.

Roll-on contur ochi (15 ml) -  Ser cu efect racoritor care poate fi folosit in orice moment al zilei in zona conturului ochilor pentru a reduce semnele de oboseala si a improspata aceasta zona. Complexul ACR-G2 ajuta la eliminarea liniilor fine din zona ochilor si creste elasticitatea si fermitatea pielii.  Pro Vitamina B5 are efect antiinflamator si hidratant.
Ingredientul Sesaflash - patent Skincode Exclusive, este un complex de iluminare cu particule aurii care reduce pungile de sub ochi. Mai mult, hialuronatul de sodiu mentine apa in tesuturi, avand astfel un efect ultra hidratant. Skincode Exclusive Roll-On contur ochi accelereaza si potenteaza efectul cremelor aplicate ulterior. Produsul este disponibil in Farmaciile Help Net la pretul de 126,00 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod