Sistemul de epilare cu IPL, pentru o fineţe de durată

Iarna este anotimpul ideal pentru a începe tratamentul astfel încât vara să scapi de grija epilatului şi să îţi expui picioarele extrem de fine. Înscrie-te în campanie şi poţi primi produsul spre testare, chiar la tine acasă, începând din noiembrie, timp de 6 luni. Mai mult, poţi păstra produsul testat dacă ne povesteşti în scris despre experienţa ta cu Philips Lumea şi cât de uşor a fost să îţi păstrezi pielea catifelată.

Philips Lumea aplică pulsaţii delicate de lumină, care ajung la rădăcina firului de păr, inhibându-i astfel creşterea. Folosit cu regularitate, vei avea parte de o piele netedă până la 6 săptămâni, fără iritaţii sau fire inestetice crescute sub piele.

Tehnologia IPL este derivată din tehnologia saloanelor profesionale, Philips adaptând-o astfel încât tu să o poţi folosi în siguranţă la tine acasă, fără alte costuri suplimentare.
După terminarea impulsurilor, lampa aparatului nu se schimbă, ci se înlocuieşte produsul. Impulsurile asigură însă o medie de 200 de şedinţe de epilat IPL (epilare completă care conţine picioare, zonă bikini şi axile). În funcţie de rimul individual de creştere al firului de păr, la început este nevoie de 4-5 sedinţe o dată la două săptămâni, ulterior fiind necesare şedinţe o dată la 4-6 săptămâni. Astfel, ai nevoie în medie de aproximativ 12-15 şedinţe în primul an şi de 8-12 şedinţe în următorii ani, produsul fiind o achiziţie utilă pe termen lung.

Poţi folosi Philips Lumea dacă părul tău de pe corp este blond închis, castaniu sau negru, iar designul fără fir al Philips Lumea este ideal pentru o utilizare uşoară.


Philips Lumea vine în două modele: SC2003 (pentru epilarea părului de pe corp şi faţă) şi SC2001 (pentru epilarea părului de pe corp). Modelul Philips Lumea SC2003 dispune de un accesoriu cu filtru dublu, special dezvoltat de Philips pentru utilizarea pe zonele de pe faţă: buza superioară, bărbie şi perciuni. De asemenea, poate fi folosit şi în alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinală sau alte locuri mai dificile. Ambele modele intră în campania de testare, fiind acordate alternativ ca premiu, prin tragere la sorţi.

Fii încrezătoare şi îndrăzneaţă şi atrage privirile cu picioare sexy şi catifelate, indiferent de anotimp şi de ocazie!  Înscrie-te pe philipslumea.ro în campania de testare a Philips Lumea, sistemul de epilare cu lumină intens pulsată şi ai şansa să încerci gratuit produsul, chiar în confortul casei tale, timp de 6 luni.
Cu Philips Lumea ai parte de o piele ca de mătase până la 6 săptămâni, simplu, fără durere sau costuri suplimentare.

Descoperă secretul fineţii de durată cu Philips Lumea! Intră pe philipslumea.ro/testeazagratuit, completează formularul până pe 31 decembrie 2013 şi te poţi număra printre cele 4 câştigătoare care vor testa Philips Lumea timp de 6 luni! Tot pe site, la philipslumea.ro/dermatolog, îi poţi cere sfatul despre produs şi dr. Anei Fâcă, medic specialist dermatolog.

Preţuri:
Sistem de epilare cu lumină intens pulsată Philips Lumea SC2003: 2,330 Ron
Sistem de epilare cu lumină intens pulsată Philips Lumea SC2001: 1,863 Ron
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabyoo pe 25 Oct 2013, 21:22
    o mare prostie

    Eu am cumarat aparatu, si da e bun dar dupa cateva sedinte, pilea se usuca, de ziciii ca e piele de sarpe -am renuntat sa mai fac si acum cheltui bani pe creme si uleuri hidratante!!! nu recomand la nimeni IPl !!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod