Sisteme de tratament de la Nioxin dedicate parului rar si subtire

Parul rar si subtire nu este o noutate in viata femeilor! Tocmai de aceea, este foarte important sa stii cum sa rezolvi aceasta problema, inca de la primele semn, iar pentru asta, iti vine in ajutor Nioxin.

Experții Nioxin iti spun care sunt cele 3 semne ale subtierii parului si cum ciclul natural de crestere poate fi perturbat de o multitudine de factori. Astfel, subtierea parului este determinata de:

1.    Rărirea firelor de păr. Pe măsură ce firele cad, aspectul plin și voluminos al coafurii se degradează, iar părul va părea mai subțire și mai rar.
2.    Subțierea stratului principal ce acoperă firele de păr.

Odată tratate chimic, firele de păr își vor pierde rezistența, cuticula va fi afectată și se vor rupe mai ușor. Tocmai de aceea, parul va părea mai subțire și mai rar.
3.    Un scalp dezechilibrat. Mătreața și excesul de sebum conduc în timp la căderea părului.

Oricare ar fi factorii care stau la baza subtierii parului, expertii Nioxin sunt de parere ca problema poate fi oricand rezolvata! Spre exemplu, daca parul tau este subtire si rar din cauza problemelor de la nivelul scalpului, atunci, varianta potrivită pentru tine este Nioxin – un sistem în 3 pași:

- Pentru inceput, Nioxin Cleanser - un sampon ce ajuta la eliminarea sebumului din jurul firului de par, a acizilor grasi si a reziduurilor de pe scalp si par.


- Urmatorul pas este Nioxin Scalp Revitaliser - un balsam delicat, ce ofera parului rezistenta si echilibreaza  nivelul de hidratare.
- Ultimul pas din acest sistem este Nioxin Scalp Treatment. Acesta din urma este un produs cosmetic, de tip tratament, ce contine antioxidanti si extracte din plante, lasand scalpul curat si proaspat!

Pret recomandat - 127 lei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod