Shade Shifter Gels

Acum şi în România noul şi mult-anticipatul ORLY Gel FX Shade Shifter – un gel cameleonic, ce îşi schimbă culoarea în funcţie de temperatură. Gelul unic care îşi schimbă ca prin magie culoarea, pentru a dezvălui culoarea ta preferată de Gel FX pe care unghiile o au. E timpul să îţi arăţi adevarata culoare şi magia unghiilor cu Shade Shifter: noul gel ORLY Gel FX cu efect de schimbare a culorii în functie de temperatură.
Acum şi în România noul şi mult-anticipatul ORLY Gel FX Shade Shifter – un gel cameleonic, ce îşi schimbă culoarea în funcţie de temperatură.  Gelul unic care îşi schimbă ca prin magie culoarea, pentru a dezvălui culoarea ta preferată de Gel FX pe care unghiile o au. E timpul să îţi arăţi adevarata culoare şi magia unghiilor cu Shade Shifter: noul gel ORLY Gel FX cu efect de schimbare a culorii în functie de temperatură.

Este cald? Shade Shifter devine incolor, dezvăluind adevărata culoare a unghiilor.  Frig? Atunci pigmenţii ultra-secreţi transformă gelul, dându-i o puternică nuanţă închisă.
E timpul să renunţi la a mai  purta o singură culoare şi să te pregăteşti de surpriza pe care o vei provoca cu magia Shade Shifter. Toate gelurile colorate din gama Gel FX au formulă unică, îmbogăţită cu proteine şi vitamine pentru a menţine unghia sănătoasă. Conferă manichiurii strălucire intensă, care durează săptămâni întregi.

Orly este un brand cu peste 37 ani vechime si experienta, cu o paleta de peste 150 de nuante si tratamente pentru unghii, destinat profesionistilor din beauty si programelor profesionale de ingrijire a unghiilor.  ORLY s-a relansat in Romania la mijlocul lui  2010,  in exclusivitate prin ROWE.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod