Seturile cadou de Craciun Optimashop: produsele ideale pentru o piele pregatita de sarbatoare

Fiecare Craciun e diferit intrucat gestul simbolic al oferirii prilejuieste deslusirea unor mesaje cu insemnatate ce isi lasa amprenta in sufletele celor dragi. Optimashop – cel mai complex boutique de health&beauty din Romania – propune o abordare inedita a darurilor de Craciun, prin lansarea a sapte seturi speciale alcatuite din produse cosmetice/dermatocosmetice performante, menite sa transforme in realitate cele mai ascunse vise de frumusete si sa ofere pielii o ingrijire corecta, adaptata tuturor nevoilor individuale si sensibila la provocarile sezonului rece.


A oferi in dar frumusete reprezinta cea mai elocventa dovada de afectiune si grija fata de persoanele apropiate, iar Optimashop isi aduce un aport real la indeplinirea cu succes a acestei misiuni, prin intermediul celor sapte “terapii” de rasfat pentru trup si suflet, accesibile tuturor segmentelor de public in magazinul online www.optimashop.ro.

Happiness in a jar: "De cea mai buna prietena te leaga probabil tot atatia amintiri dragi cate basme de Craciun sunt reunite in volumele tematice, insa cea mai frumoasa poveste este intotdeauna cea care urmeaza a fi scrisa.
Adauga un capitol nou in romanul frumusetii pielii si daruieste-i cele mai bune prietene produsele dermato-cosmetice esentiale pentru acest final de an si numai. Editia speciala "Happiness in a jar" este alcatuita din Rivadis Contur ochi anti-age, Rivadis Apa Micelara si Rivadis Lapte hidratant pentru corp."

Seturile cadou de Craciun concepute de Optimashop.ro, precum si liniile dermato-cosmetice exclusive destinate ingrijirii faciale si corporale, sunt disponibile in magazinul online la preturi speciale de Sarbatoare – www.optimashop.ro.
Pret set: 93 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod