Sampon pentru par ondulat Londa Curl Energizer

Parul tau ondulat necesita o ingrijire speciala. Fiecare bucla trebuie sa fie perfecta. Samponul pentru bucle cu extracte de frunze de maslin si ghimbir...
Parul tau ondulat necesita o ingrijire speciala. Fiecare bucla trebuie sa fie perfecta. Samponul pentru bucle cu extracte de frunze de maslin si ghimbir curata delicat parul ondulat si ii confera elasticitate. Buclele tale vor fi mai jucause, puternice si pline de volum.

Formula micro-perle cu ingredientele sale specifice, naturale, confera parului elasticitate si previne efectul static. Rezultatul: bucle stralucitoare, pline de energie.
    
Poti cumpara samponul pentru par ondulat Londa Curl Energizer, din magazinele de specialitae, la pretul de 30 lei.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lavinia pe 21 Iun 2008, 18:08
    parul ondulat natural

    parul meu este ondulat natural,aproape cret,dar anul asta avand bacul,care imi bate la usa,firul a devenit fff subtire si moale,imi cade mult la pieptanat sau il vad pe perini....parca imi vine sa planga de ciuda cand vad ca e asa fragil.ce e de facut?l am tuns scurt dar nu se regenereaza si cand creste.

    0
    0

  • carmina02 pe 16 Apr 2008, 01:38
    preturi avantajoase

    Vreti sa aratati bine fetelor? Aducem o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Cheltuiti mai putin ! Contactati-ne la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte! Va stam la dispozitie si cu un site in limba engleza www.afrodita.shopmarking.com !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod