Saharienne - The hottest eau fraîche

Soare alb, de deşert, dune incandescente, Promisiunea unei călătorii de neuitat, a unei aventuri fară inhibiţii. Yves Saint Laurent creeaza prin primul parfum fresh al casei, celebrand femeia care poartă Saharienne, legendara piesă vestimentară creata de Yves Saint Laurent couture in 1968. Pentru o femeie liberă, felina arzandă.
Soare alb, de deşert, dune incandescente,  Promisiunea unei călătorii de neuitat, a unei aventuri fară inhibiţii. Yves Saint Laurent creeaza prin primul parfum fresh al casei, celebrand femeia care poartă  Saharienne,  legendara piesă vestimentară creata de Yves Saint Laurent couture in 1968.  Pentru o femeie liberă, felina arzandă.

Yves Saint Laurent first eau fraîche

Saharienne invită femeia sa cunoască experienţa prospeţimii, oda senzualităţii şi reinventează pentru ea mirosul verii, păstrand totuşi “tensiunea”.  În deschidere, Primo Fiore coaja de lămaie, bergamotă acră şi mandarină italiană se topesc cu aroma dulce- amară  de frunze zdrobite de portocal , imbogaţite cu note de galbanum şi muguri de coacăze verzi.
Acest val de arome  întalneşte aranjamentele  solar-florale şi note tămăduitore, ca un pat de ace de pin încălzit la soare.

Sticla de cristalin dezvăluie în transparenţa sucul de aur. În centrul său, miticul Cassandre radiaza cu reflecţii sclipitoare. Capacul de aur lovit cu ciocanul este o  adevărată bijuterie couture. Un obiect pur numit dorinta.  Saharienne, disponibil din Iunie 2011, EDT.

Pret public estimate 50ml, 280 lei;
Pret public estimate 75ml, 340 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod