Rujuri in editie limitata cu perle aurii de la Flormar

Notele de baza ale acestei veri sunt rafinamentul si extravaganta, iar colectia limitata de la Flormar defineste intocmai acest trend. Avand la baza un ingredient activ extrem de pretios, extractul de perle aurii, colectia Jewel Gold, este un omagiu adus elegantei si finetei. Gama contine
Notele de baza ale acestei veri sunt rafinamentul si extravaganta, iar colectia limitata de la Flormar defineste intocmai acest trend. Avand la baza un ingredient activ extrem de pretios, extractul de perle aurii, colectia Jewel Gold, este un omagiu adus elegantei si finetei.
 
Gama contine  linie completa in nuante bronze aurii pentru machiajul fetei, al ochilor si al buzelor, cat si lacuri pentru unghii.

Pentru ca buzele sunt expresia feminitatii, trebuie evidentiate si ingrijite cu delicatete.
Rujurile Flormar din colectia Jewel Gold au un efect hidratant si emolient, asigurand o culoare intensa si de lunga durata. Ingrediente naturale ce stau la baza compozitiei rujurilor Jewel  gold hranesc in profunzime buzele (unt de Mango, unt de Shea si de Cacao), le pastreaza elasticitatea, iar uleiul din samburi de caisa bogati in antioxidanti, protejeaza buzele de radicalii liberi din aer si au rol anti-age.
 
Disponibile in patru nuante seducatoare, rujurile cu extract de perle aurii de la Flormar se vor asorta perfect tenului tau bronzat, lasand buzele catifelate, matasoase si foarte senzuale.


PRET: 32 LEI
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod