Roz - culoarea vedetă pentru o manichiură în tendințe

Primăvara aceasta se anunță a fi una cât se poate de chic și de colorată! Culoarea – vedetă pentru o manichiură în tendințe? Alege cu încredere nuanțele de roz! Manichiura roz este accesoriul pe care mulți designeri au mizat în acest sezon. Optează pentru diferite nuanțe în funcție de ocazie sau de outfitul pe care îl porți!

“Rozul este culoarea feminității. Este romantic și intim. Este o alegere foarte bună pentru o manichiură delicată, dar și seducătoare, în același timp.

Poți opta pentru tonuri subtile sau pentru cele mai îndrăznețe precum rozul-fuchsia, pentru o manichiură de impact!” recomandă Jessica Vartoughian, fondatoarea brandului Jessica Cosmetics.

Iată care sunt nuanțele de roz care vor domina această primăvară

Pentru o manichiură wow - Rozul este mereu o idee bună! Mai ales dacă vrei să obții un efect jucăuș și vesel, cu o notă de sofisticare. Optează pentru nuanțe îndrăznețe precum fuchsia sau magenta pentru o apariție de impact.
Pentru o manichiură feminină și clasică - Sărbătorește primăvara cu ajutorul unor reflexe cuceritoare de roz prăfuit sau de alb cu irizații de roz.

O alegere care denotă  eleganță, simplitate și feminintate. Aceste nuanțe se potrivesc de minune cu zilele luminoase de primăvară!
Pentru o manichiură fresh și în tendințe- Pastelurile sunt o alegere perfectă pentru primăvară! Nuanțele delicate de corai sunt perfecte pentru o manichiură fresh, care va atrage toate privirile!

Nuanțele de roz sunt versatile și pot fi purtate cu orice ocazie! Lacurile de unghii JESSICA nu conțin niciuna dintre următoarele 7 substanțe: formaldehida, rasina formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida.
Au o formulă eco-friendly și nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod