20 de modele de rochii pe care le poți purta în club anul acesta

Stilul anilor '80 şi '90 influenţează puternic tendinţele pentru 2018, iar acest lucru este valabil şi pentru rochiile de petreceri şi club
Află ce modele de rochii să porţi în acest an:

Rochiile cu paiete

Strălucirea metalică, aplicaţiile din cristale şi paietele sunt elemente pe care le poţi include cu succes în ţinutele tale pentru petreceri. Paietele se numără printre trendurile majore ale acestui an, putând fi purtate nu doar în ţinutele de seară, cât şi cele de zi. Alege o rochie acoperită integral cu paiete sau modele cu detalii strălucitoare, dacă preferi un look discret.

Rochia tip furou

Inspirată de moda anilor '90, rochia sexy, de tip furou, rămâne o tendinţă importantă încă de anul trecut. Realizate din materiale textile fluide, cu o strălucire discretă, precum satinul, aceste rochii sunt perfecte pentru o petrecere informală sau o noapte în club.
Croiala este simplă şi aşa cum demonstrează şi numele, este inspirată de furourile lejere, cu decolteu de tip V sau drapat şi bretele subţiri.

Rochia "little black dress" în stilul anilor '80

Dacă vrei o rochie neagră scurtă, dar te-ai plictisit de modelul clasic, atunci poţi încerca una inspirată de stilul anilor '80. Aceste modele pun în evidenţă zona umerilor, prin detalii voluminoase, accente metalice sau strălucitoare. O astfel de rochie este sexy şi în acelşi timp modernă, chiar dacă este inspirată de un look retro.

Rochia mini

Rochiile mini au revenit în tendinţe, după o lungă perioadă în care au fost eclipsate de modele ceva mai lungi. Sunt influenţate de moda anilor '90, dar arată excelent dacă le accesorizezi corect.
O regulă de care să ţii cont este cea de a coordona lungimea rochiei cu înălţimea tocurilor. Cu cât o rochie este mai scurtă, cu atât tocurile ar trebui să fie mai mici. Poartă o rochie mini cu o pereche de cizme peste genunchi cu toc mic şi în mod sigur vei arăta impecabil.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod