Rowenta lansează Volum’ 24 Respectissim

Toate vedetele şi revistele de modă confirmă: părul cu volum este trendul absolut al momentului. Coafura după care tânjeşti în fiecare zi este acum mai uşor de obţinut ca niciodată cu noul Volum’ 24 Respectissim de la Rowenta, un aparat de stilizat pentru volum unic pe piaţa din România! Dispozitivul oferă un volum irezistibil de la rădăcină, de care te vei bucura nu o oră sau două, ci întreaga zi!

Rola cu înveliș Nano Ceramic încălzită generează volum de la rădăcină până la vârf, chiar și celui mai subțire și moale păr, iar învelişul de protecție termică permite apropierea fără grijă a aparatului de rădăcina firului de păr.
Volum’ 24 Respectissim funcţionează la temperatura blândă de numai 170°C, optimă pentru maxim de volum, respectând în acelaşi timp sănătatea firului de par.

Numai 8 minute! Este timpul record în care Volum’ 24 Respectissim reuşeşte să confere părului tău volumul dorit, spre deosebire de zecile de minute pe care le pierdeai cu uscătorul şi peria.
Adaugă şi faptul că generatorul de ioni oferă părului o strălucire desăvârșită și ai aparatul perfect pentru un look glamour!

Testat şi recomandat de specialişti!

Datorită usurinţei cu care poate fi manevrat şi a rezultatelor obţinute, Volum' 24 Respectissim a câştigat rapid încrederea unora dintre cei mai buni hairstylişti din România.

Indiferent ca eşti acasă, la birou sau în vacanţă, aparatul unic de stilizat Volum'24 Respectissim de la Rowenta te ajută să obţii orice coafură doreşti, în doar câteva minute.
Iată câteva tutoriale utile care te îndrumă, pas cu pas, spre realizarea celor mai fermecătoare coafuri cu volum.

Pret recomandat:219 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod