ROUGE DIOR

De la Haute Couture la Rouge Dior… Inca de la inceput, Christian Dior a visat la “un stil de frumusete unic si vizionar."
De la Haute Couture la Rouge Dior… Inca de la inceput, Christian Dior a visat la “un stil de frumusete unic si vizionar."

Ideea de a “imbraca zambetul femeilor” a fost laitmotivul care l-a inspirat sa isi imagineze eleganta Dior ca pe un look complet, de la o rochie pana la un ruj de buze.

Primul Rouge Dior s-a nascut pe Avenue Montaigne, numarul 30. Acesta era un concentrat de culoare pura, a carei nuanta era inspirata de materialele din atelierul designerului- rujul de buze perfect. Femeile asteptasera atat de mult un astfel de produs, incat Rouge Dior s-a bucurat de un succes imediat.

Propulsat pe culmile stilului, Rouge Dior a devenit emblema produselor de machiaj Dior. Un must-have absolut, acesta a aparut in peste 1500 de nuante din anul 1953 pana astazi.

Dupa 60 de ani de experienta in arta culorilor, inconfundabilul Rouge Dior sarbatoreste azi cea de-a 60-a aniversare, ocazia perfecta pentru a reinventa acest produs-cult.
 

ROUGE DIOR – o atitudine couture

Rouge Dior te imbraca in culoare.  Noul Rouge Couture este acel detaliu capabil sa schimbe totul.
Sa accesorizeaza orice outfit. Sa creeze un look sofisticat. Sa dea vaiata stilului tau.  Jeansi, o pereche de pantofi stiletto… si Rouge Dior. Rujul de buze este o emblema instanta. Surprins cu coada ochiului in interiorului unei genti Miss Dior, acest simbol lasa o impresie de chic absolut, clasic.

O eleganta momongramata -  Pretudinteni, in fiecare zi si in orice situatie…Nuantele de Rouge Dior sunt moderne, subtile, rafinate si dau tonul oricarei tinute.  

Noul ruj de buze indispensabil pentru femeile mereu in miscare, Rouge Dior reprezinta un gest simbolic. O atitudine.

32 de nuante simbolice -   Exista o culoare ideala pentru fiecare femeie, oricare dintre voi isi poate gasi semnatura ei originala. Astazi, Rouge Dior este disponibil in 32 de nuante esentiale, autentice, si perfect echilibrate.
Aceste nuante luminouse s-au nascut din talentul incomparabil al lui Tyen. De la doza ideala de pigmenti pana la ajustarea perfecta a intensitatii, fiecare nuanta este universala, capabila sa complimenteze orice tip de ten. Nu exista greseli. Impartit in patru familii de culori (rosu, roz, bej si coral), aceste nuante originale impartasesc idea de eleganta absoluta, fara cusur.  Infinit de Couture, fiecare nuanta poarta un nume legat de universul Dior fashion. Incepand cu nuantele-star care conduc cele patru familii de culori ale colectiei.

4 Noante Emblematice  -   "Rozul e tivite cu fericire, rosul confera o expresie de eleganta, beige-urile sunt luxuriante precum casmirul, iar coralul ascunde nuante soarelui….” Tyen

999 -   999 este un tribut adus primului jur creat de Christian Dior, 9, care a reaparut mai tarziu sub numele de 99, si inca o data exact cu 10 ani in urma, ca 999.
"Ador rosul, este culoarea vietii," spunea Christian Dior despre culoarea sa norocoasa, pe care le sfatuia pe toate femeile sa o poarte ca accesoriu, pentru a le lumina tenul si stilul.   Reinterpretat fara oboseala de Dior Haute Couture, acest carmin clasic, mitic este celebrat astazi de Rouge Dior.

Grège 1947 -   Grège 1947 este un amestec subtil si foarte Dior de nuante de gri si beige, o nuanta care a fost dintotdeauna inseparabila de istoria Casei, de la costumele Bar din prima colectie, pana la tinutele nude de pe podiumurile ultimelor prezentari.

Darling  -  Darling, un roz luminos si plin de viata, reminiscent de la coloratele muze ale lui Christian Dior, inspiratele si inspirationalele "Chéries."

Trafalgar -   Si nu in ultimul rand, Trafalgar este o nuanta de coral al carei nume provine de la rochiile extravagante pe care designerul le trimitea in scena ca pe un fulger de culoare, pentru a a actiona ca un foc de arma, rupand ritmul unei prezentari cu mai bine de 140 de creatii. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod