Ritual spa Le Palais Des Reines

Prospetime, un iz inmiresmat. Acestea sunt senzatiile pe care le vei trai cu ritualul O Bali marca Le Palais Des Reines. O experienta fascinanta, care regenereaza si catifeleaza pielea. Indeparteaza tensiunea si stresul, oferind bunastare si confort.
Prospetime, un iz inmiresmat. Acestea sunt senzatiile pe care le vei trai cu ritualul O Bali marca Le Palais Des Reines. O experienta fascinanta, care regenereaza si catifeleaza pielea. Indeparteaza tensiunea si stresul. Oferind bunastare si confort.

Ritualul incepe cu gomajul ”Lulur”, o dulce si delicata exfoliere cu aroma de cocos, scortisoara, cucurma si frangipani. Impachetarea imediat urmatoare va combate semnele de imbatranire si va revitaliza. In tot acest timp, masajul scalpului si tratamentul de ingrijire al picioarelor vor atinge punctul culminant al relaxarii. Ceremonia se va incheia cu masajul balinez cu iz de frangipani. O explozie intensa, calda si benefica. Care va elimina oboseala si va da o noua energie si vitalitate organismului.

O Bali – redescopera o completa si profunda armonie cu tine insati. Afla mai multe pe www.arganiana.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod