Rimmel London lansează fardul de pleoape Magnif’eyes Mono, acum cu o nouă formulă

Amplifică impactul privirii tale cu formula nouă și îmbunătățită a fardului de pleoape Magnif’Eyes Mono de la Rimmel. Fardul are o textură pudrată, uimitor de catifelată cu o formulă îmbunătățită ce conferă maximă intensitate culorii. Aceasta durează mai mult pe pleoape şi are o rezistență mărită la transfer, cât și la contactul cu apa. Textura delicată este mai ușor ca niciodată de combinat și oferă o finisare mai netedă.

Noua gamă cuprinde 6 nuanțe noi de farduri de pleoape, nuanțe care variază de la nude până la tonurile de brun si negru intesn.
De la texturi mate sau perlate până la tente sclipitoare, noua paletă permite numeroase combinații ce îți pun în evidență ochii și îți definesc personalitatea.

Culorile intense ale fardului strălucesc în contrastul cutiei negre cu capac transparent. Are o formă nouă, cool și feminină, cu margini rotunjite asimetric, ceea ce îi conferă un aspect ultra-modern, pe care trebuie să-l ai. Logo-ul argintiu Rimmel și motivul steagului Regatului Unit îi adaugă un plus de eleganță.
Vei dori să-l ai de cum îl vezi!   

Concentrează-ți întreaga atenție pe ochi cu nuanțele de impact și rezistente ale Magnif’Eyes Mono Eyeshadow by Rimmel. Pleoapele tale vor arăta uimitor! Preț recomandat: 21,90 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod