Respectissim... par coafat si rasfatat in acelasi timp!

Pentru ca primavara se apropie si parul este “accesoriul” cel mai important pentru o femeie, acesta trebuie sa arate perfect, fara urmele agresiunilor meteo din iarna ce tocmai se incheie.. Si cum un par frumos si ingrijit nu trece niciodata neobservat, Rowenta propune gama Respectissim, predestinata oricarui tip de par.
Pentru ca primavara se apropie si parul este “accesoriul”  cel mai important pentru o femeie, acesta trebuie sa arate perfect, fara urmele  agresiunilor meteo din iarna ce tocmai se incheie.. Si cum un par frumos si ingrijit nu trece niciodata neobservat, Rowenta propune gama Respectissim, predestinata oricarui tip de par. Pe langa produsele de infrumusetare, precum balsam , masca sau tratamente nutritive, ingrijirea parului vizeaza si utilizarea corespunzatoare a produselor de uscare sau aranjare a acestuia.
Astfel, in luna martie doamnele isi pot oferi si singure cadoul perfect, ce le va asigura un look de invidiat, personalizat fiecarui moment din zi sau noapte.

Pentru siguranta unui look pe placul vostru, rapid, dar care nu agreseaza parul, Rowenta recomanda placa de par Respectissim Liss, ce ofera o intindere perfecta pana la 170⁰C si are aceleasi rezultate ca ale unui aparat clasic de intindere a parului la 230⁰C. Prin performanta si respect, tehnologia tension in silicon amplifica actiunea de intindere a placilor pentru a intinde in intregime parul.
Mai mult decat atat, fie ca aveti parul drept sau ondulat, Respectissim Liss va permite selectarea tipului si a starii parului, deoarece are si un afisaj LCD cu 4 culori distincte. Toate femeile isi doresc respect si atentie, iar cu gama Respectissim  de la Rowenta de acum inainte putem beneficia de ambele! Placa de par Respectissim Liss 299 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod