Reimprospateaza nuanta parului intre vopsiri

Dupa fiecare colorare parul nostru pare trezit la viata. Are un aspect proaspat si intens. Pentru a pastra aceste rezultate este necesar un proces de intretinere a nuantei intre vopsiri.
Serviciul de glossing de la Wella Professionals este o varianta rapida de reimprospatare a culorii pe lungimi si varfuri. Se realizeaza atunci cand culoarea s-a matuit, si-a pierdut din intensitate si prospetime.

„Potentialele cauze ale matuirii includ trecerea de la o culoare deschisa la una mai naturala, alegerea unei nuante de aramiu, ingrijirea incorecta a parului vopsit, decolorarea din cauza expunerii la soare. O alta cauza importanta o reprezinta lipsa neutralizarii procesului chimic de vopsire, care presupune eliminarea tututor reziduurilor chimice si resigilarea suprafetei firului de par, pentru a se pastra intensitatea si durabilitatea culorii obtinute.
In lipsa neutralizarii, cuticula ramane deschisa iar pigmentii ies foarte repede din fir, se pierde nuanta sau chiar se poate schimba” spune Arabella Zadic, trainer The Studio si membru echipa Wella Romania.

Serviciul de glossing compenseaza aceste neajunsuri. Amestecul de culori se aplica pe parul spalat si zvantat, se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, dupa care se clateste. Nu mai este nevoie de ingrijire suplimentara, deoarece in amestec se adauga si un tratament pentru o mai buna pigmentare.
Astfel, parul isi recapata  stralucirea , supletea si vitalitatea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod