Raluca Bădulescu și-a întinerit pielea decolteului și a gâtului

Raluca Bădulescu a reușit să își întinerească vizibil pielea din zona decolteului și a gâtului, zone care sunt printre cele mai expuse la semnele înaintării în vârstă. Înainte de a pleca în mult-așteptata vacanță, vedeta a apelat la medicul său estetician, Dr. Iancu Morad, pentru a găsi o soluție eficientă și a avea un decolteu fin, neted și întinerit. Astfel se face că medicul estetician i-a pregătit un cocktail de vitamine, acid hialuronic și oligoelemente, pe care l-a introdus, prin injectări scurte, pe suprafața pielii unde se doresc rezultatele.

„Anul acesta fac 46 de ani.
De când sunt pacienta doctorului Morad sunt cea mai fericită pentru domnul doctor îmi asigură tinerețe fără bătrânețe fără durere. Dr. Iancu Morad este Regele absolut al frumuseții, al tinereții și al bucuriei sufletului meu. Zilele trecute domnul doctor mi-a făcut o surpriză divină. Mi-a spus că are un tratament rapid care întinerește pielea decolteului și a gâtului. Adică exact de ce avem nevoie, noi, femeile, în special acum, vara, când ne expunem aceste zone mai mult.
Eu sunt, de fel, fricoasă de durere, însă niciodată nu m-a durut absolut nimic atunci când vin la domnul doctor Iancu Morad. Nu doare absolut nimic. Nicio injecție. Aș veni în fiecare zi la așa ceva!”
, declară Raluca Bădulescu.

Secretul tratamentului realizat de Iancu Morad constă într-un cocktail foarte eficient ce este introdus în mezoderm. „Introducem, prin injecții scurte, nedureroase, un cocktail ce conține vitamine, acid hialuronic și oligoelemente. Aceste substanțe intră în stratul mijlociu al pielii și au scopul de a hidrata, împrospăta și hrăni tenul.
Rezultatele sunt spectaculoase, atât la nivelul feței, cât și a gătului și a decolteului, zone care sunt cel mai rapid expuse semnelor înaintării în vârstă. Mai ales că aceste zone sunt cel mai mult expuse la soare și îmbătrânesc cel mai vizibil. Este indicat să avem mare grijă de aceste zone pentru că sunt cele care ne trădează vârsta”
, declară medicul estetician Iancu Morad.

Un astfel de tratament realizat de Iancu Morad, pentru față, gât și decolteu, costă 150 de euro, la clinica acestuia, Luxury Aesthetics din București și Constanța. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod