Produse revolutionare anti-aging

Casmara prezinta o idee noua, speciala. O gama intreaga pentru ingrijirea la domiciliu, la locul de munca, in calatorii... Pentru a combina liniile personale ale Casmara cu tratamentele din Centrul de Estetica si a obtine rezultate optime.

Casmara prezinta o idee noua, speciala. O gama intreaga pentru ingrijirea la domiciliu, la locul de munca, in calatorii... Pentru a combina liniile personale ale Casmara cu tratamentele din Centrul de Estetica si a obtine rezultate optime.


Nutri-ElixirCell: Auto-tratament de Shock pentru intinerire, o textura caracterizata de metoda de introducere de nutrienti dintr-un amestec bogat de uleiuri care contin acizi grasi polinesaturati, bine cunoscuti pentru proprietatile lor dermoprotective. Aceasta emulsie si asocierea sa cu succes de concentrate activelor, reda pielii tineretea, abordeaza toate manifestarile de imbatranire.  

Chondricare®: Peptida multifunctionala de noua generatie. Aceasta proteina, esentiala in corpul nostru, are un comportament foarte original, deoarece in timpul zilei (lumina) actioneaza ca un protector al structurilor celulare, care pot fi puse in pericol de radicalii liberi (soare) si pe timp de noapte, atunci cand aceste amenintari dispar, actioneaza in mod diferit generand formarea de celule pentru a creste rezervele lor de energie (ATP).


Comportamentul dublu a Chondricare®, face acest stadiu sa se potriveasca nevoilor pielii la orice ora din zi (zi-noapte).

Collagener®: Este un activ obtinut din coaja de seminte de lupin, are rolul  de umplere a ridurilor pentru potentialul sau de a creste sinteza de colagen de tip I, de asemenea, stimuleaza sinteza de proteine de protectie (HSP), cu un combinat al activelor necesare in vederea combaterii ridurilor.

Phytrogen®: Acesta consta dintr-un amestec de 8 plante, reprezentand o contributie de isoflavoni, ceea ce va duce la fitoestrogeni celebri. La nivelul  pielii se observa  o imbunatatire generala a semnelor asociate cu inaintarea in varsta, variind de la normalizarea pigmentarii la imbunatatirea ovalului fetei, si asa mai departe.

Instructiuni de utilizare
: Aplicati ElixirCell Complex, pe tenul curatat,  pe fata si gat pana la absorbtia completa. Acesta  ar trebui sa fie aplicat de 1-2 ori pe zi, pentru a obtine rezultate corespunzatoare, se poate combina crema cu ser ElixirCell. Pentru textura sa spectaculoasa, bogata si luminoasa, este recomandat tenului normal, uscat.


Hydro-ElixirCell: Auto-tratament de Shock de intinerire cu textura luminoasa, hidrateaza datorita prezentei unui ulei nou si exotic din Indonezia: Kendi ulei virgin (Aleurites moluccana), a fost utilizat in mod traditional datorita proprietatilor sale senzoriale si a ingredientelor  dermoprotective (Omega-3 si tocoferoli).

E-mortal®: Liposome este un amestec de peptide obtinute din bob de mazare. Mazarea are toata puterea creatoare a unei seminte, capabila de a da nastere la o planta matura, cum ar fi celulele stem. Dar spre deosebire de alte active obtinute din plante aceste celule, E-mortal® reprezinta un stimulent al celulelor stem ale pielii. Activeaza, vitalizeaza si energizeaza membrana celulelor stem pentru a restabili echilibrul si tineretea proprii pieli, care se pierd o data cu trecerea anilor.

Betafin BP20®
: molecula de hidratare, obtinuta din sfecla de zahar care reglementeaza echilibrul apei in celulele pielii. Este o lotiune hidratanta inteligenta bazata pe teoria osmolytes.

Instructiuni de utilizare: Aplicati dupa ElixirCell Complex, direct pe fata si pe gatul curate pana la absorbtia produsului.
Aceasta crema de intinerire ar trebui sa fie aplicata de 1-2 ori pe zi, pentru a obtine rezultate corespunzatoare, se combina crema cu ser ElixirCell Complex. Datorita texturii sale speciale si de lichide mai usoare, este deosebit de recomandat pentru tenurile deshidratate, normale si mixte, crema de zi toate tipurile de piele.

ElixirCell Complex: Tratament Shock de auto intinerire. Ser intensiv cu concentratie de ingrediente active foarte bogata, confera pielii un aspect sanatos si de intinerire.

Creatina:
Stresul fiziologic al pielii si semnele timpurii de imbatranire, sunt cauzate de stres si de influente ale mediului. Rezultatul este o scadere a energiei stocate in celule urmata de o reducere a capacitatii de a sintetiza proteinele, cum ar fi colagenul, elastina si cheratina. Creatina este foarte eficienta ca un stimulent al metabolismului energetic celular.

Metabioticstm Resveratrol: Resveratrol este un principiu derivat din struguri care actioneaza asupra mecanismelor moleculare care sunt in stransa legatura cu longevitatea celulara.
Acesta stimuleaza sinteza unui anumit tip de proteine (sirtuins), care poate opri temporar degenerarea si la nivel de membrana celulara, are un efect revigorant. El este un activ de inalta biotehnologie. Un ingredient de ultima generatie cu efecte foarte importante in procesul de intinerire al pielii.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe pielea curatata in prealabil, atat pe  fata cat si pe gat, pana la absorbtia completa. Acest ser concentrat trebuie sa fie aplicat de 1-2 ori pe zi, pentru a obtine rezultate corespunzatoare, sau se combina cu crema din aceeasi gama, la alegere Hydro-ElixirCell profesional sau Nutri-ElixirCell. Datorita compozitiei sale delicate, poate fi aplicat in toate anotimpurile si este recomandat pentru toate tipurile de piele, poate fi folosit si ca tratament intensiv.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod