Placa pentru par Philips SalonStraight Sonic HP 4666

Philips SalonStraight Sonic HP 4666 este primul aparat pentru indreptat parul care combina potentialul tehnologiei sonice cu un nou material al placilor de indreptare, ceramica nano-diamant, pentru a-ti oferi rezultate exceptionale, intr-un timp redus cu 30%.

Philips HP 4666 are placi de indreptare a parului acoperite cu ceramica nano-diamant. Ceramica cu nano-diamante este cea mai dura suprafata fizica disponibila si ofera o conductivitate termica optima, rezultatul fiind o suprafata neteda si rezistenta la zgaraieturi.

Aceasta inseamna ca parul aluneca pe placi mai usor si mai rapid decat in cazul aparatelor de indreptat parul cu ceramica traditionala.

Pe langa faptul ca au fost facute din unul dintre cele mai robuste si pretioase materiale cunoscute de catre om, aceste placi speciale au fost proiectate si pentru a produce vibratii sonice moderate. Datorita vibratiilor parul este distribuit in mod uniform de-a lungul placilor de indreptare, si astfel, dintr-o singura miscare, este indreptat mai mult par, intr-un timp redus cu 30%.


Parul ramane sanatos pentru ca nu mai este supus temperaturii ridicate de mai multe ori. Este perfect pentru femei care doresc sa arate bine, dar nu au timpul necesar pentru a-si indrepta parul cu produsele traditionale.

Mai mult, Philips HP 4666 are toate caracteristicile aparatelor de indreptat parul profesionale precum designul neted si temperaturi pentru stilare profesionale.

Philips HP 4666 incalzeste la o temperatura maxima de 220 grade Celsius, atingand o temperatura de 100 garade Celsius in numai 30 de secunde.

Produsul se utilizeaza cu usurinta pentru ca are reglaj digital pentru temperatura - incluzand indicatorul 'Ready' - si incorporeaza  o inchidere automata de siguranta.

Philips HP 4666 imbina tehnologia cu un design ergonomic sofisticat si este disponibil inntr-o culoare la moda in acest sezon - fuchsia.

Pret: 240 lei

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • symelly pe 10 Sep 2011, 21:02
    philips

    e super buna aceasta placa..eu o folosesc in combinatie cu gama syoss smooth relax si rezultatele sunt vizibile..mentionez ca parul meu e cret natural si e ff dificil de arenjat :)

    1
    0

  • olya pe 21 Nov 2010, 22:11
    Super!!

    Da eu mi-am achizitionat placa aceasta,si pot sa zic ca e foarte buna!!e si scumpa,dar merita banii!!

    0
    0

  • doina pe 11 Nov 2009, 22:53
    ph 4666

    intrati pe www.choicebrand.ro acolo gasiti si la pret bun,aduse din marea britanie.

    0
    0

  • Cristina pe 13 Feb 2009, 13:28
    philips hp 4666

    Si totusi, imi spune cineva unde se gaseste aceasta placa de par, fiindca as vrea sa o cumpar si sincer nu o vad niciunde.

    0
    0

  • camytza pe 10 Ian 2009, 00:24
    placa nr 1

    este super placa asta...la inceput cand am primit-o am fost putin reticenta dar dupa ce mi-am intins parul prima data...sincer nu cred ca la momentul acesta exista ceva mai bun pe piata pe langa faptul ca iti intinzi parul fffff repede si nu ti-l arzi prea tare parul primeste un luciu de invidiat....p.s.merita cumparata

    0
    0

  • Lavinia pe 5 Ian 2009, 14:18
    tzoopel

    Deci ce va pot spune ... eu una o am si sunt foarte incantata ... am un par foarte rebel , cretz si pana acum este singura placa care mia indreptat parul ... si app ellykutzza ... parul in tins rezista 48 de ore .. la mn cel putin ... nu pierdeti nimik dak o cumparati sincer ... pwp :*

    0
    0

  • ellYkutzZa pe 1 Ian 2009, 04:14
    placa

    as vrea sa stiu daca aceasta placa indreapta cu adevarat bine...daca parul drept rezista cel putin toata ziua...si nu stiu pt un par mai lung si mai bogat nu e totusi ingusta?

    0
    0

  • Byank pe 8 Dec 2008, 09:27
    :D..

    wow .. :X.. de unde pot sa o cumpar ?.. exista la noi in magazine ?.. ;;)..app.. nu shtiti vreun site romansec de unde o pot lua ? :X

    0
    0

  • danielisima pe 15 Nov 2008, 13:07
    placa philips

    as dori si eu sa i-mi achizitionaz o placa de acceasta dar nu stiu unde sa o gasesc. Pe internet nu am gasit de vanzare la noi in romania. Deci?

    0
    0

  • alina18m pe 7 Nov 2008, 09:46
    placa

    unde se gaseste? in ce magazin?

    0
    0

  • daniela pe 6 Nov 2008, 13:54
    o am de o luna:D

    mi a facut cadou prietenul meu placa asta,deci e foarte tare,reglare digitala,vibrare..indreptare imediata,,,recomand si feonul Philips HP 4982 cu ioni pentru mai mult volum fara sa ti l electrizeze...proffesional results

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod