Parfumul dragostei

Iubirea, un sentiment puternic, o ravasire, care inspira si creaza, starneste si implineste. Sunt iubiri care nasc versuri patimase, partituri rascolitoare, dar...
Iubirea, un sentiment puternic, o ravasire, care inspira si creaza, starneste si implineste. Sunt iubiri care nasc versuri patimase, partituri rascolitoare, dar si parfumuri a caror aroma dainuie in timp.

Paul Poiret, cunoscut creator francez de moda, creaza in 1911, din mare dragoste pentru fiica sa Rosine, parfumurile ce aveau sa-i poarte numele, Les Parfums de Rosine.

Aromele "Les Parfums de Rosine" sunt considerate adevarate piese de arta, intocmai ca si creatiile Haute Couture ale colectiilor de moda celebre.

Celebrul critic de parfumuri Luca Turin remarca ca Rose D'Amour este un parfum intens, ce imbina in mod fascinant narcisa, ghimbirul, piperul si trandafirul, floral si condimentat, asemeni povestilor de iubire.
Rose D'Amour este o mangaiere tandra, ce invaluie si "saruta" delicat pielea, atrage si tenteaza.

Colectia Les Parfums de Rosine se gaseste la Londra in celebra parfumerie The Roja Dove si in Bucuresti exclusiv la Beautik Haute Parfumerie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deluxparfumuri pe 30 Iun 2010, 10:00
    Parfumuri de lux

    Vand parfumuri originale sigilate la cele mai mici preturi. Relatii la telefon 0757.796796, 0762.550047 promotie discount 10% la preturile de pe site. Parfumuri Va oferim o gama diversificata de parfumuri peste 1000 modele. bvlgari pour homme masculin ,100ml 165ron, dior addict dama 100ml 323ron, moschino uomo masculin 125ml 153ron, paco rabanne 1 million masculin 100ml 242 ron, paco rabanne black xs m 100ml 153, versace cristal noir dama 90ml 195 ron. !!!!!! In cazul in care sunati si precizati ca ati gasit anuntul pe acest site veti beneficia de o reducere la preturile de pe site !!!!!! WWW.PARFUMURI-DE-LUX.RO

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod