Par frumos cu gama SP

SP REPAIR - pentru par degradat, cu formula exclusive RNP - Repair, Nourish, Protect - repara parul degradat, oferind o rezistenta reinnointa a structurii, parul...
SP REPAIR - pentru par degradat, cu formula exclusive RNP - Repair, Nourish, Protect - repara parul degradat, oferind o rezistenta reinnointa a structurii, parul descurcandu-se mai usor.

SP COLOR SAVE Line - pentru parul vopsit - tehnologia 3 D Proect confera parului vopsit o intensitate si o stralucire de durata. Combinatia din Polyquanternium 7, D-Panthenol si ceara de albine ajuta la sigilarea pigmentilor din firul de par. Filtrul UV adduce o protectie suplimentara a culorii impotriva razelor UV, iar extractul din frunze de maslin protejeaza impotriva "decolorarii". Astfel, culoarea isi pastreaza intensitatea, stralucirea si prospetimea.

LINIA SP Balance Scalp cu Complex Dermacalm indeparteaza senzatia de mancarime si calmeaza scalpul, ingrijind parul. Sporeste puterea de protectie a pielii. Balance Scalp Energy Serum este un ser intensiv cu formula patentat Energizing Complex care confera rezistenta firului de par subtire si poate reduce cu pana la 50% caderea parului. In plus, stimuleaza hranirea radacinii firului de par cu nutrienti zilnici, pentru un par puternic si mai viguros.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marimaxinese pe 27 Oct 2009, 10:01
    ingrijirea parului

    NU MAI AM INCREDERE IN NICI-UN TRATAMENT PENTRU PAR. VOPSEAUA DE PAR IL ARDE, SUVITELE LA FEL. CHIAR NU VAD O POSIBILITATE DE SCHIMBARE DE LOOK.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod