OPI lansează colecţia Starlight care include 18 nuanţe noi pentru Sărbătorile de iarnă

Colecția Starlight by OPI aduce o constelație de culori pe unghii cu ocazia sărbătorilor de iarnă din 2015. Noua colecție în ediție limitată de 18 lacuri de unghii și de lacuri GelColors  înalță stilul la un nivel superior, cu nuanțe sclipitoare ce amintesc de cerul nopții, la fel de fermecătoare ca o poveste de iubire scrisă în stele.

Frumusețea și tehnologia se îmbină în efecte stelare în colecția Starlight by OPI. Culori și texturi noi provoacă imaginația și îți lasă impresia unei călătorii într-o lume neexplorată.

„Colecțiile noastre în ediții limitate specifice anumitor sezoane sunt deseori inspirate de destinații de vis, iar acum zicala devine realitate: cerul chiar este limita.”, spune Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder și Brand Ambassador OPI.
„Pentru sărbătorile din 2015, sclipirea și strălucirea stelelelor și galaxiilor ajung chiar pe unghiile noastre, fără să avem nevoie de telescoape. Colecția Starlight by OPI își propune să te facă să strălucești, dovedind astfel că frumusețea este, într-adevăr, universală.”

„De la tonuri bogate desprinse parcă din bijiuterii sofisticate și culori metalice până la lacuri de unghii în care sclipiciul și fulgii de confetti sunt protagoniștii, noile nuanțe ne fac să le adorăm instantaneu!”, adaugă Weiss-Fischmann, care punctează, de asemenea, că noua colecție include cristale Swarovski și elemente metalice, inspirând astfel manichiuri demne de orice petrecere de sărbători.
Colecția Starlight by OPI conține următoarele nuanțe, atât pentru lacuri de unghii, cât și pentru formulele GelColor:

Lacurile de unghii Starlight includ peria exclusivă OPI ProWide, pentru o aplicare perfectă a culorilor.
Colecția Starlight by OPI va fi disponibilă, incluzând atât lacuri de unghii, cât și formulele GelColor, începând cu luna octombrie 2015.

Calitatea OPI este garantată numai prin achiziționarea produselor din cadrul magazinelor profesionale specializate și nu din farmacii, supermarketuri, outlet-uri obișnuite sau alte surse neautorizate. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați OPI.com. Urmăriți-ne pe contul de Twitter OPI, pe Instagram @OPI PRODUCTS și pe pagina de Facebook OPI!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod