Oil Reflections - noua esenta a luminozitatii de la Wella Professionals

WELLA PROFESSIONALS lanseaza colectia de produse de ingrijire OIL REFLECTIONS. Unica, inovatoare, spectaculoasa.

OIL REFLECTIONS este noua gama de produse de la WELLA PROFESSIONALS, creata pentru a-ti oferi o experienta superioara pentru parul tau, cu rezultate splendide de fiecare data: un par foarte neted, hidradat și luminos.  Noua colecție de îngrijire este inspirată de unul dintre cele mai apreciate produse, uleiul pentru păr WELLA PROFESSIONALS OIL REFLECTION. Acum, OIL REFLECTIONS include o gama completa de produse: sampon, tratament expres, tratament intens, ulei si un elixir pentru extra-stralucire si netezire.

Wella Professionals Oil Reflections este o gama de produse revolutionare, cu o textura foarte usoara, care ofera parului stralucire, versatilitate si ii daruieste senzatia de miscare naturala” spune Eugene Souleiman, Wella Professionals Global Creative Director for Care and Styling.

Noile produse contin ulei de camelie si extract de ceai alb, dar si o tehnologie care ajuta la protejarea lipidelor din firul de par, cu scopul de a obtine o suprafata cat mai neteda a acestuia.

Fiecare produs da tonul unei adevarate experiente senzoriale pentru cea care alege sa il foloseasca. De ce? Pentru ca fie ca e vorba de sampon sau de ulei, de masca sau de conditoner, ei bine, trairea este speciala. Te impregnezi de mirosul oriental, simti unduirea texturii, finetea mangaierii, traiesti o stare de gratie.

Rezultatul final? E WOW! Se vede si se simte pe par. Un adevarat rasfat SPA.

Luminous Smoothening Oil  contine ulei de macadamia si avocado. Netezeste si ofera stralucire intensa tuturor tipurilor de par. Luminous Reveal Shampoo este un sampon ce hidrateaza. Contine extract de ceai alb. Curata profund si da luminozitate parului. Luminous Instant Conditioner actioneaza in vederea mentinerii umiditatii in par. Formula sa integreaza uleiul de camelie si extractul de ceai alb.
Luminous Reboost Mask este o masca ce hraneste si uniformizeaza textura firului pentru extra luminozitate.

Luminous Magnifying Elixir este un produs destinat exclusiv saloanelor de infrumusetare. Lasa parul stralucitor si moale si ofera control antifrizz de durata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod