OBSENTUM vă urează bun-venit în imperiul Laurent Mazzone Parfums și vă invită să descoperiți Veleno Doré, cea mai nouă esenţă a celebrei case de parfumuri!

Inaugurată în 2010 de Laurent Mazzone, casa care-i poartă numele, Laurent Mazzone Parfums, este o călătorie inițiatică într-o lume olfactivă întunecată, ezoterică.

Pentru aromele de lux din imensul său portofoliu, create cu concursul celor mai mari parfumieri francezi, Laurent Mazzone explorează simbolismul religios și artisticul contemporan. Colecțiile LM Parfums sunt astăzi în număr de patru - White Label, Black Label, Silver Label și Golden Label - iar esențele purtând impunătorul sigiliu LM sunt după chipul și asemănarea fondatorului: enigmatice, opulente, indecente, închise în sticle opace, cu design sobru, mărturie a pasiunii creatorului pentru arhitectură. ARMY OF LOVERS, un omagiu glamour adus trupei suedeze si superhitului lor Crucify, UNIQUE RUSSIA, o odă în mosc major pentru acest tărâm al contrastelor, răvășitorul SENSUAL ORCHID, bestsellerul casei, și remixul său, SENSUAL & DECADENT, o construcție barocă, mirosind a vanilie, bomboane și a Maria Antoaneta sunt câteva dintre cele mai notabile arome ale casei.



VELENO DORÉ

Inspirată de legende, purtând semnătura parfumierului Richard Ibanez, VELENO DORÉ este cea mai nouă esenţă unisex din luxurianta colecţie Golden Label, o colecție în note orientale ce mai include hitul SENSUAL & DECADENT. În adâncurile pădurii, ascunsă într-un paradis clarobscur, suverana cobră își pândeşte cu răbdare prada. O singură mușcătura îi e de ajuns. Veninul vrăjit  îi transformă pe loc victimele în aur. Din moarte se naște sublimul: VELENO DORÉ. Carnal, mistic, extractul de cyphre scoate în evidenţă aroma tabacului, învăluindu-l suav, cu o eleganţă pătrunzătoare. Note de top - rom, nucşoară, chilli; note de mijloc - tabac, patchouli; note de bază - vanilie, chihlimbar, cireş negru.


LAURENT MAZZONE

Design vestimentar, muzică, parfumuri de lux. E ceva ce Laurent Mazzone nu știe să facă? Născut în inima Franței într-o familie italiană, Laurent Mazzone şi-a dezvoltat de la o vârstă fragedă pasiunea pentru esențe rare. La doar 12 ani, analiza și amesteca mostrele pe care le găsea în baie, în grădina părinților, în magazinele locale. Adolescenţa îl găseşte absorbit de muzică, lucrând ca DJ de noapte. În 1998, fascinat de modă, decide să se dedice designului vestimentar, domeniu mai conectat cu viziunea sa artistică, și își deschide un magazin la Grenoble, care, treptat, se transformă într-un lanț de boutique-uri pret-a-porter pentru ambele sexe.

 

Începe să-și folosească magazinele ca "laboratoare senzoriale" pentru primele lumânări parfumate imaginate și create de el.

Reacția entuziastă a publicului este cea care-l face pe acest creator indecis să ia o decizie care îi va schimba viața. Ghidat de universul hainelor sale, în 2010, redă în parfum o linie unică si complementară colecțiilor sale de moda. Era doar începutul a ce este astăzi Laurent Mazzone Parfums, una dintre cele mai bine cotate parfumerii de nișă, cu 22 de parfumuri prețioase care se vând în întreaga lume. "Când m-am aventurat în această călătorie captivantă și fascinantă, numită lumea modei, parfumul reprezenta pentru mine o necesitate cu mult deja peste simplul accesoriu. Traseul parfumului schiţează contururile unei figuri misterioase. Acesta manevrează cu uşurinţă materialele, astfel mătasea devine mai voluptoasă, mohairul mai primitor, stofa mai cordială...“

OBSENTUM
Născută din pasiunea pentru lux și eleganță, autentică, excentrică, elitistă, OBSENTUM, primul boutique de parfumerie de nișă din cadrul unui aeroport din Europa, este un univers ultrasenzorial unde iubitorii de esențe rare sunt invitați să se sustragă cotidianului prin intermediul unor note olfactive excepţionale.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod