Adevărul nespus despre injecțiile pentru buze

Trendul injecțiilor pentru buze nu pare a dispărea prea curând. Această procedură este efectuată de către un chirurg plastician și devine din ce în ce mai des întâlnită, însă nu vine fără riscuri.
De la învinețire temporară la probleme permanente la nivelul țesutului, injecțiile pentru buze presupun mai multe riscuri decât te-ai aștepta. Înainte de a te hotărî să apelezi la injecțiile pentru buze, află adevărul nespus despre acestea!

Care este adevărul nespus despre injecțiile pentru buze?

1. Pot provoca leziuni la nivelul țesutului

De fiecare dată când injectezi o substanță străină în corpul tău, există un risc. Pentru buzele tale, o injecție ar putea provoca leziuni la nivelul țesutului și moarte. Cel mai mare risc pentru orice tip de injecție de acest fel este necroza, ceea ce înseamnă că subtanța a fost injectată într-un vas de sânge și a provocat moartea țesutului. Este o complicație foarte rară, dar se poate întâmpla. De aceea este foarte important să găsești un profesionist bine pregătit, pe care să-l întrebi și despre toate reacțiile adverse posibile.

2. Multe dintre reacțiile adverse sunt temporare

Din fericire, majoritatea efectelor secundare posibile ale injecțiilor pentru buze sunt ușoare și temporare. Celelalte riscuri comune implică vânătăi, umflături, dar acestea sunt temporare și, de obicei, durează doar câteva zile. După procedură, reține că nu vei avea o imagine clară a rezultatelor pentru o perioadă de câteva zile.

3. Efectul lor durează șase până la nouă luni

Acest lucru poate părea naiv, dar multe persoane cred că injecțiile pentru buze reprezintă o procedură permanentă. Cu toate acestea, în realitate, acestea durează mai puțin de un an. Cele mai multe proceduri durează aproximativ 6-9 luni, din cauza mișcării frecvente a buzelor. Există materiale de umplere mai noi, care pot dura până la un an. Vorbește cu medicul tău despre opțiunile tale și cât durează fiecare dintre ele.

4. Poți avea o reacție alergică

La fel ca orice procedură medicală, ai putea avea o reacție alergică la injecțiile pentru buze. Este rar întâlnită, dar trebuie luată în considerare. Se pot produce reacții adverse mai grave, cum ar fi vânătăi prelungite sau umflături de-a lungul locului de injectare, infecții, asimetrie a buzelor, reacții alergice la produs, care determină creșterea umflăturilor, mâncărimi și chiar ulcerații și cicatrizări ale buzelor. Înainte de a efectua orice procedură, discută cu medicul tău despre aceste reacții mai grave și ce tratament ar include dacă ai avut o alergie.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod