O noua aroma. Prada Candy

Prada Candy te seduce imediat – este placerea pura invaluita de un val fermecator impulsiv. Intr-o explozie de un auriu si roz izbitor, Prada Candy ne poarta intr-o calatorie in lumea salbatica, dezvaluindu-ne o noua latura a feminitatii Prada, unde mai mult inseamna si mai mult si unde depasirea limitelor inseamna totul.
Prada Candy te seduce imediat – este placerea pura invaluita de un val fermecator impulsiv. Intr-o explozie de un auriu si roz izbitor, Prada Candy ne poarta intr-o calatorie in lumea salbatica, dezvaluindu-ne o noua latura a feminitatii Prada, unde mai mult inseamna si mai mult si unde depasirea limitelor inseamna totul. Prada Candy declara ca nu exista moment mai potrivit decat acesta pentru a fi indrazneata si pasionata de viata.

Prada Candy este un parfum care mentine un echilibru olfactiv care combina intr-un mod exceptional ingredientele de inalta calitate in proportii excesive.
Accentuata de moscul alb, aroma nobila de benzoina este insotita de un acord modern de caramel pentru a conferi parfumului o amprenta unica. Textura matasoasa, moale a moscului confera parfumului un caracter sofisticat si elegant.

O supradoza de benzoina din Laos. Benzoe este o rasina extrasa din arborele de benzoe (styrax benzion), care creste in padurile din Laos.  Aici, se gaseste intr-o concentratie nemaintalnita de 12%, este captivanta si senzuala, cu note calde, dulci, balsamice, care se aseamana cu mierea delicat aromata cu vanilie.
O explozie de caramel. Acest acord de caramel este delicios, vesel, feminin si fermecator de seducator. Prada Candy este un Eau de Parfum pentru femei. Eau de Parfum Spray 30 ml /238 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod