Hollywood: Ce scuze au folosit 6 vedete când au înşelat

Mulţi bărbaţi înşală. În timp ce unii recunosc că n-au avut suficientă voinţă să reziste tentaţiei, alţii îşi găsesc tot felul de scuze. Bărbaţii celebri susţin ba că suferă de dependenţă de sex, ba că partenera de cuplu este de vină. Oricum ar fi, aceştia încearcă, prin orice mijloace, să-şi spele imaginea pătată şi să se transforme din căpcăuni în îngeraşi. Le iese?
1 din 7

Tiger Woods: "Nu m-am putut abţine să nu înşel!"

În anul 2009 mai multe femei au dezvăluit că au întreţinut relaţii intime cu jucătorul de golf, Tiger Woods. Câteva luni mai târziu cel mai bogat sportiv, prins între mai multe femei, şi-a recunoscut ispăşit faptele, insinuând că totul a fost mai presus de el, iar nevoie de sex a fost una compulsivă. S-a internat pentru a-şi trata dependenţa de sex, iar în cadrul şedinţelor i-a mărturisit soţiei sale, Elin Nordegren că a făcut sex cu 121 de femei în timpul celor 5 ani de căsnicie.

"Da, am înşelat. Am crezut că pot scăpa cu basma curată, indiferent ce aş face. Am crezut că am tot dreptul. Dar realizez, acum, că nu pot juca după reguli diferite.
30 Septembrie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • justme pe 3 Oct 2011, 16:31
    hehe

    Va rog sa scrieti 'Sandra' in loc de 'sandra' in articolul despre Sandra Bullock si Jesse James :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod