Ô D'AZUR Lancôme

La patruzeci de ani de la crearea Ô de Lancôme, Lancôme propune o poveste fresh pentru o vara senzationala, atinsa de senzualitate: Ô D'AZUR.
La patruzeci de ani de la crearea Ô de Lancôme, Lancôme propune o poveste fresh pentru o vara senzationala, atinsa de senzualitate: Ô D'AZUR.

MAREA EVADARE, o dupa amiaza tarzie de vara, cand prospetimea bergamotei siciliene se strecoara delicat pe langa arome florale lejere. Aerul devine delicios de racoros pe masura ce orizontul albastru se intinde infinit in departare... atat de Ô D'AZUR.

Construit cu maiestrie in jurul TRANDAFIRULUI, omagiu adus emblemei Lancôme, Ô D'AZUR exploreaza o noua fateta olfactiva fresh, inspirata de un clasic exceptional, Ô de Lancôme.

"BERGAMOTA SICILIANA ce iti stimuleaza papilele gustative se amesteca lejer cu TRANDAFIRUL energizat de ESENTA DE LAMAIE si atins de vibratii gratie NOTELOR DE MOSC, totul formand un VOLUPTOS VOAL DE SENZUALITATE...", spun Domitille Bertier si Sophie Labbé, creatoarele Ô D`AZUR

FLACONUL CULT

Reinterpretare a flaconului Ô de Lancôme, Ô D'AZUR isi exprima personalitatea printr-o armonie solara: parfumul AURIU si inelul din bronz metalic ce inconjoara vaporizatorul stralucesc asemeni soarelui care se reflect in mare...

GAMA

Ô de Lancôme & Ô D'AZUR sunt disponibile in doua formate generoase, apa de toaleta 50 & 75 ml.
Pret public estimat: edt 5o ml 260 - 270 lei, edt 320 - 330 lei.
Disponibilitate: iulie 2010.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod