O armă la îndemână pentru lupta împotriva căderii părului: Novophane Șampon energizant de la MagnifiqueSkin

Vara părul nostru este agresat de razele UV, apă sărată sau cea cu clor din piscine. Și nici sezonul care urmează nu este unul prietenos cu părul, toamna fiind recunoscută ca perioada în care ne cad cele mai multe fire de păr.
Tocmai pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unui păr fragil și vulnerabil la acțiune mediului extern, MagnifiqueSkin aduce un complex de vitamine care stimulează circulația sângelui și creșterea părului, hidratează scalpul, acționând de asemenea ca un puternic antioxidant.

Novophane Șampon energizant conține un complex de 6 vitamine pentru părul fragil, obosit, lipsit de strălucire, cu tendințe de cădere. Protejează și reface părul după expunerea la razele UV, are efect antistatic și aduce un cocktail de vitamine pentru stimularea și fortifierea părului și scalpului.

Protejează și repară părul după expunerea la razele UV


Novophane Șampon energizant conține o combinaţie de agenţi de curățare fini, de origine vegetală, pentru o spălare delicată și pentru un păr mai frumos, ușor de descurcat, fără efect cumulativ.

Spre exemplu, vitamina E este un antioxidant puternic, cu efect de protectie  împotriva razelor UV, prevenind deshidratarea firelor, iar  extractul de guar are un efect antistatic și ajută la o pieptănare mai ușoară, fără a reduce din volumul părului.

6 vitamine pentru a răspunde cauzelor căderii părului


Toamna este un sezon critic pentru părul nostru. Au loc schimbări în alimentație, vitaminele asimilate sunt mai puține, ceea ce duce și la un păr mai tern, lipsit de vitalitate.
Totodată, căderea părului în această perioadă poate fi explicată și prin ciclul de viață a firului de păr: perioada de creștere (3 ani), perioada de regresie (3 săptămâni, când părul se oprește din crescut), perioada de repaus (2 săptămâni, când firul de păr cade), perioada de regenerare.

Cum spre sfârșitul verii părul intră în perioada de regresie, toamna trebuie să îi oferim toate condițiile necesare pentru a-i stimula regenerarea și a-l fortifia. Novophane Șampon energizant conține:

- vitamina C pentru refacerea unor foliculi sănătoși
- vitamina B3 pentru a stimula circulația sângelui la nivelul scalpului
- vitamina B6 și H pentru a stimula creșterea părului și oxigenarea firului Vitamina E cu efect antioxidant și B5 pentru a-l hidrata și a-l reface după concediul din vară.

Novophane șampon energizant este disponibil în farmacii în varianta de 200 ml la 33 lei.
Novophane sampon energizant poate fi folosit ca șampon de uz frecvent.

Pentru sfaturi, informații de la specialiști, cadouri și portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, vă așteptăm pe pagina de Facebook: www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania și pe www.magnifiqueskin.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod