Nu Skin a fost premiată ca fiind una dintre cele mai importante companii care comercializează produse cosmetice

Nu Skin a ocupat Locul 1 pentru performanță economică și Locul 3 pentru vânzări la categoria companii care comercializează produse cosmetice în România pentru anul 2016.

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) are obiectivul de a stimula cele mai eficiente companii, care crează locuri de muncă, companii care au investit în dezvoltarea comunităților locale și promovarea performanței superioare.


Consiliul acordă premii pentru cele mai performante întreprinderi mici și mijlocii în fiecare an. Un consiliu de savanți, cercetători prestigioși stabilesc clasamentul pe baza clasificării în funcție de profitul brut (PB), cifra de afaceri (CA), productivitatea și performanța globală în afaceri (PGA) a întreprinderilor având în vedere rezultatele financiare anuale ale acestora trimise de Oficiul Național al Registrului Comerțului.


 „Faptul că am câștigat două premii la categoria companii care comercializează produse cosmetice în România ne bucură și ne onorează.

Deși, la nivel global, compania aniversează 33 de ani de la înființare, suntem prezenți pe piața din România numai de 11 ani. Faptul că Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) ne-a clasificat printre cele mai bune companii într-un timp atât de scurt nu este numai important pentru noi, dar și, fiind o companie de vânzări directe, le garantează partenerilor noștri actuali și viitori că au luat o decizie bună atunci când s-au alăturat unei companii cu un trecut solid și un viitor luminos”, a declarat Kata Pál, Vicepreședinte Vânzări, Nu Skin Eastern Europe.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod