Noutati de la Aslavital

Crema hidratant Aslavital cu complex hidratant mineralizant, format din argila, vitamina C si ferulan, la care se adauga ulei de jojoba, extract de galbenele...
Crema hidratant Aslavital cu complex hidratant mineralizant, format din argila, vitamina C si ferulan, la care se adauga ulei de jojoba, extract de galbenele si unt de cacao - hidrateaza, remineralizeaza si tonifica tenul, previne si amelioreaza acneea si cuperoza.
Pret - 25 lei

Crema contur ochi Aslavital, cu complex antirid intensiv, format din argila, ferulan si omega 6, la care se adauga extractul de galbenele, squalane si boswelia serrata - combate si previne ridurile, pungile si cearcanele.
Pret - 16 lei

Crema antirid Aslavital, cu complex biotonic natural (argila, ginseng si colagen) - revitalizeaza tenul, atenueaza ridurile profunde si le elimina pe cele artificiale. Argila si extractul de galbenele din compozitie detoxifica si cicatrizeaza pielea, in timp ce extractul de ginseng stimuleaza metabolismul celular.
Pret - 25 lei

Lapte restructurant anticelulitic Aslavital cu complex Slimming intensiv - argila, extract de alge si cafeina, hidrateaza pielea in profunzime si regenereaza fibrele de elastina si colagen. Extractul de alge impiedica depozitarea grasimilor in tesuturi, in timp ce argila imbunatateste circulatia si tonifica pielea.
Pret - 33 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod