Noul ulei de corp pentru fermitate NIVEA Q10 plus

Toate femeile îşi doresc să arate cât mai bine şi să fie cât mai frumoase, iar pielea este cea mai importantă parte a corpului. Cu cât avem mai multă grijă de pielea noastră, cu atât aceasta ne va mulţumi, ofeindu-ne un aspect de invidiat.
Toate femeile îşi doresc să arate cât mai bine şi să fie cât mai frumoase, iar pielea este cea mai importantă parte a corpului. Cu cât avem mai multă grijă de pielea noastră, cu atât aceasta ne va mulţumi, ofeindu-ne un aspect de invidiat.

Cu toate acestea, elasticitatea şi fermitatea pielii scad odată cu trecerea anilor iar pentru a ne păstra tonusul pielii trebuie să luăm în calcul mai mulţi factori: alimentaţia echilibrată, asigurarea unui nivel de hidratare optim, sportul şi desigur folosirea unor produse cosmetice puternic hidratante, care susţin fermitatea pielii, având o formulă creată special pentru acest lucru.
Specialistul în fermitatea pielii, NIVEA, îţi propune noul ulei de corp pentru fermitate Q10 plus, pentru a te bucura de o piele mai fermă, îmbunătăţind aspectul acesteia din interior spre exterior.

INOVAŢIE de la NIVEA Q10 plus - NOUL ulei de corp pentru fermitate Q10 plus.  Experţii în îngrijirea pielii de la Beiersdorf au combinat acum două dintre elementele lor preferate - coenzima Q10 şi uleiul de avocado - într-un ulei de corp inovativ. Noul produs se adaugă gamei Q10 plus pentru fermitate şi are efect de hrănire, conferă pielii fermitate şi îi îmbunătăţeşte elasticitatea, având şi un efect de regenerare.
Are o textură care se absoarbe rapid şi îmbunătăţeşte aspectul pielii.

Energie, protecţie şi hidratare pentru pielea ta. Uleiul de corp pentru fermitate Q10 plus este ideal pentru masaj şi este recomandat pentru masajul vergeturilor. Formula de îngrijire conferă o senzaţie de catifelare a pielii în timpul masajului zonelor afectate, cum ar fi vergeturile. Aplicaţi prin masare uleiul de corp pentru fermitate Q10 plus în zonele de piele unde este necesar de două ori pe zi. Acesta se poate aplica atât pe pielea uscată, cât şi pe cea umedă, după duş.
Pentru un efect optim, uleiul pentru fermitate se foloseşte împreună cu un produs anticelulitic, cum este gelul-cremă NIVEA Q10 plus sau serul anticelulitic NIVEA Q10 plus. Rezultatul este o piele catifelată la atingere, ce radiază sănătate şi devine mai fermă şi mai elastică pe măsura utilizării produsului. Pielea devine mai fermă după două săptămâni de utilizare regulată.

Preţ recomandat: 22,20
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod