Noul parfum Eau de Lacoste L.12.12

O piesa iconica de imbracaminte Lacoste inspira o colectie moderna de parfumuri. Confera libertate de miscare si eleganta femeilor pe terenul de tenis. Astazi, fusta plisata  Lacoste inspira EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle, un trio de parfumuri ce reflecta trei stari a femeii LACOSTE : Natural, Elegant, Sparkling. La fel cum fusta plisata este echivalentul iconicului tricou polo L12.12, aceasta colectie de parfumuri  este partenerul colectiei de parfumuri barbatesti  EAU DE LACOSTE L.12.12.
Valorile LACOSTE ca autenticitatea , eleganta si  bucuria de a trai, au fost interpretate intr-o maniera luminoasa si neasteptata pentru a creea trei noi stari olfactive.

Fusta plisata poate avea o interpretare diferita in functie de femeia care o poarta. Aceasta libertate de exprimare se aplica si parfumurilor, ce reflecta cele trei fatete a femeii Lacoste. In jurul notelor florale de iasomie, cele trei parfumuri reflecta  trei stari diferite - Elegant, Sparkling si Natural – ce se potrivesc persoanei si momentului.  Culorile iconice LACOSTE si logoul in forma de crocodil in culori in tonuri delicate imbraca noua colectie EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle.
Sticlele EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle reprezinta echivalentul a sticlei colectiei barbatesti EAU DE LACOSTE L.12.12, cu o forma mai rotunjita si mai luminoasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod