NOUA MASCARA SCANDALEYES RETRO GLAM ȘI TUȘUL SCANDALEYES MICRO DE LA RIMMEL LONDON

Rimmel London revoluţionează! Din nou! Pregăteşte-te pentru gene cu volum scandalos, gene mărite indecent de mult. Uită de Revoluţia Culturală, este timpul pentru o revoluţie a genelor! Rimmel lansează Mascara ScandalEyes Retro Glam. Anii ‘60 sunt din nou la modă, au revenit ochii mari, cu gene pline, arcuite. Au revenit genele în stilul Bambi, însă au o amprentă modernă. Scandalos de modernă!.  Trăieşte independenţa anilor ’60: libertatea de exprimare, dar cel mai important bucură-te de libertatea de seducţie.
Peria în formă de clepsidră ScandalEyes Retro Glam urmăreşte linia genelor şi creează, prin aplicare în interior şi exterior, un aspect îndrăzneţ, cu ochi mari şi volum. Forma sa unică este creată chiar şi pentru cele mai mici gene, oferind extra acoperire şi volum. Este posibil mai bine de atât? Fără fire enervante care să strice un machiaj senzual.

Londra este locul de unde provin stilul modern neconvenţional şi bineînţeles Rimmel, care a stabilit mereu tendintele. Cu forma sa ascuţită, geometrică şi avangardistă, Mascara ScandalEyes Retro Glam va deveni cu siguranţă un produs iconic.
Cercurile concentrice cu efecte de culoare, formele rotunde şi nuanţele elegante de alb şi negru, toate aduc un omagiu designerilor din acea perioadă.  Vrei să fii şi mai seducătoare? Îţi propunem să îți completezi look-ul cu un machiaj grafic al pleoapelor, utilizând tușul waterproof Scandaleyes Micro. Formula cu pigmenți intenși rezistă întreaga zi, iar pensula ultra subțire permite realizarea celor mai fine și artistice linii, în mii de combinații creative.

Femeia anilor ’60 este adusă la viaţă de Rimmel prin Georgia May Jagger.
Ca fiica a unei personalităţi iconice a anilor ’60, Georgia a învăţat de la cei mai buni! Felul ei de a poza pe coperta uneia dintre cele mai populare reviste ale deceniului este evidenţiată de genele imense, cu mult volum atinse de mascara Rimmel. Uitaţi de Revoluţia Culturală... Aceasta este o revoluţie a genelor! Genele devin mai lungi şi se întorc în timp. Mascara ScandalEyes Retro Glam face genele mai MARI şi mai LUNGI!

Mascara ScandalEyes Retro Glam și Liner Scandeleyes Micro. Obţine lookul anilor ’60 şi gene cu volum.
Lasă-ţi genele să iasă în evidenţă şi să-şi arate curbele date de peria clepsidră care realizează un aspect de ochi mari şi îndrăzneţi. Completează look-ul cu o tușă subțire pe pleoapa mobilă. Este scandalos de modern!                                                           

Preţ de vânzare recomandat: 28 Lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod