Noua gama Dove Color Repair

Parul vopsit are nevoie de o ingrijire speciala, deoarece vopsirea si coafarea acestuia pot duce la uscarea firului de par, favorizand in timp despicarea varfurilor si pierderea vitalitatii.

Dove a creat gama completa de ingrijire pentru par vopsit - Dove Color Repair (sampon, balsam, balsam-tratament, masca-tratament), pentru a te bucura de o culoare vibranta mai mult timp.

Noua gama Dove Color Repair ingrijeste parul vopsit si mentine o culoare vie pana la 10 saptamani* cu ajutorul Color Revitalizer care inlocuieste nutrientii pierduti (lipide si proteine) in urma procesului de vopsire a parului.

 

Noul sampon Dove Color Repair, are o formula speciala cu Fibre Actives ce ajuta la curatarea cu delicatete a parului si ii ofera acestuia hranirea de care are nevoie pentru mentinerea unei culori vibrante, chiar si dupa mai multe spalari. Pentru un par matasos si o stralucire naturala ce pune in evidenta culoarea parului, foloseste dupa fiecare spalare balsamul Dove Color Repair.

Balsamul-tratament Dove Color Repair, special creat pentru ingrijirea parului vopsit sau cu suvite, are o formula unica cu dubla actiune: actioneaza ca un tratament asupra parului deteriorat oferind hranire in profunzime, cu ajutorul uleiurilor si proteinelor - si repara suprafata firului de par, ajutand la mentinerea culorii pentru mai mult timp - datorita Color Revitalizer Stripe.

Masca-tratament Dove Color Repair hraneste firele de par deteriorate in timpul vopsirii, cu ajutorul ingredientelor sale: Fibre Actives, ulei de migdale, nuca de cocos si proteine din grau. Astfel, mentine culoarea vie si stralucitoare a parului pentru mai mult timp.

Toamna asta se poarta nuantele de roscat, de la cupru vibrant, pana la nuante elegante de mahon sau castaniu-roscat. Dar nu uita, atunci cand iti indrepti atentia catre o culoare, alege una care sa iti puna in evidenta culoarea ochilor si a tenului.


Anul acesta ai ocazia sa experimentezi mai multe nuante de vopsea pe aceeasi tunsoare folosind cele mai noi tehnici stilistice prezentate pe podium: ombre hair, bronde sau ballayage.

Nu uita! Parul sanatos absoarbe mai bine vopseaua de par si pastreaza culoarea vie si stralucitoare! Foloseste gama completa pentru ingrijirea parului vopsit Dove Color Repair si te vei bucura de o culoare vibranta pana la 10 saptamani!
*Sampon si balsam Color Repair vs. sampon obisnuit  

Preturi recomandate:
Sampon Dove Color Repair (250 ml): 14,89 lei
Balsam Dove Color Repair (200 ml): 14,98 lei
Balsam-tratament Dove Color Repair (180 ml): 20,89 lei
Masca-tratament Dove Color Repair (200 ml): 20,89 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod