Noua apa de toaleta ELIE SAAB Rose Couture

Este o floare. O culoare. O aroma. Chiar simbolul feminitatii. O sursa nesfarsita de inspiratie pentru Elie Saab. Astazi, Couturierul exalta buchetul sau de flori albe, semnatura sa, cu un val de petale de trandafir. Isi impodobeste prima sa aroma iconica cu cea mai feminina dintre culori. Un roz couture… Natural.

O expresie ametitoare a esteticii Elie Saab, Rose Couture exploreaza o tema care ii este tare draga inimii sale: florile. Creatii virtuoase ale artei Couturierului, infloresc in fiecare sezon prin colectiile sale, brodate cu margele tranparente de roua, sculptate in tul sau tafta, modelate in petale fluturande de sifon.

Printre florile din fabuloasa sa gradina imaginara, trandafirul este cel care de cele mai multe ori ii imprumuta paleta sa bogata Couturier-ului. Buze, obraji, petale… De la cel mai tare roz la cea mai tandra nuanta in obraji cu straluciri de fucsia si purpuriu, nu sunt oare tonuri nenumarate de trandafiri impartasite de femei si flori? Pentru a exprima dubla insemnatate a trandafirului, Rose Couture imprumuta aroma sa atunci cand este in plina floare si traduce cu indrazneala culoarea petalelor sale in mireasma.

Parfumeierul Francis Kurkdjian a recolatat acest Rose Couture (trandafir couture, din inima ELIE SAAB Le Parfum ale carei flori de portocal sunt luminate de petale de trandafir de miere.
Sporite si prezentate in noua apa de toaleta, trandafirul se afirma maiestuos. In cele mai de varf note, se contopeste cu bujor proaspat intr-un val de petale catifelate. Roua delicioasa se topeste intr-un rafinat si delicious nectar de trandafir, sporit cu fatete fructate si atenuat de un strop de vanilie. Acest accord care creaza dependenta este dus mai departe de un suflu de vanilie pura asemeni sifonului de matase…

O baza somptuoasa, lemnoasa, duce mai departe compozitia aerisita, asemeni unei stofe tesute strans si ii confera fluiditate. Satinul voluptos al lemnului de santal. Si catifeaua inchisa la culoare a patchouli-ului, prin contrast, exalta prospetimea acestor materiale florale.
Rose Couture este nunatat cu o tenta delicata de roz pastel, o culoare reluata de cutiuta care adaposteste sticla iconica multifatetata. Embosata cu un motiv subtil de trandafir, cutia evoca florile care infloresc pe cea mai sompuoasa creatie a Couturierului. Sublima Toni Garrn ii imprumuta aromei Rose Couture spontaneitatea sa, feminitatea sa increzatoare. Numarandu-se printer preferatele lui Elie Saab, tanarul super-model german devine noua imagine a celei mai recente campanii ELIE SAAB Le Parfum in 2016.

Pentru Rose Couture, Toni Garrn poarta o rochie one-off creata special pentru imaginea aromei.

O briza de matase diafana a carei trena extraordinara evoca motivul floral pe un fundal roz pastel, semnatura a noii ape de toaleta. Rose Couture: modern si spontan, noua creatie Elie Saab celebreaza o feminitate moderna, radianta inspirata de una dintre culorile vedeta ale couturierului a frumusetii sublime.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod