Dolce&Gabbana Light Blue - Noua Editie Limitata din vara anului 2016

Dolce&Gabbana Light Blue isi continua calatoria de vara prin Marea Mediteraneana, revenind la apa de un albastru cristalin din insula Capri.. De la Faraglioni si Grotta Azzurra, la Piazzetta si la vilele albe din Anacapri, aici regasim Insula Capri, locul unde isi are inceputul povestea iconica de dragoste, Light Blue. Odata cu lansarea in vara anului 2016 a celor doua editii limitate– Light Blue Love in Capri de dama  si  Light Blue Beauty of Capri pentru barbati – vom celebra aceasta insula plina de mister si dragoste.

Light Blue Love in Capri de dama - inspirandu-se din florile caprifoi crem ale vitei de vie, Love in Capri este un parfum floral, bogat in arome de flori albe. Notele de varf se deschid cu note de lamaie si mandarina, arome si culori ce poarta sarutul soarelui.

O combinatie unica de flori albe formeaza inima parfumului si celebreaza flora izbitoare regasita in florile insulei pe timpul primaverii. Un accord delicat de miere asigura dulceata acestui parfum alaturi de cremoasele flori de migdale, replicarea aromelor parfumate ale caprifoiului gasit inflorit in Capri.  Floarea de migdal, folosita pentru prima oara intr-un parfum Light Blue, dezvaluie  o senzualitate ce te imbie.

Iasomia si  vanilia salbatica completeaza bogatia acestei semnaturi florale.   

Baza alcatuita din note de mosc cald, lemn de cendru si note uscate de chihlimbar,  vin in contrast cu notele citrice de varf, imbogatind in acelasi timp frumusetea pura  a buchetului floral  din inima acestui parfum romantic si feminin.

Ambalajul parfumului  Light Blue Love in Capri evoca amintiri ale vremurilor romantice trecute,  amintindu-ne de stralucirea rosiatica a soarelui de peste stanci si accentele calde ale Marii Mediteraneen.

Elixirul este pastrat intr-un flacon elegant cu aceeasi nuanta de albastru precum incantatoarele ape ale Grotta Azzurra, cu un detaliu de otel si capac de culoare alba.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod