Noile tratamentele GUINOT pentru lifting și slăbit au fost lansate la Centrele Silhouette

Top Line a lansat în România noile tratamente GUINOT, Eye Lift și Slim Logic, pentru lifting al pielii din jurul ochilor, respectiv pentru slăbit și eliminarea surplusului de strat adipos. Noile tehnologii au fost prezentate în premieră la Silhouette Dorobanți, unul din centrele unde acestea sunt deja disponibile.
Noile proceduri care oferă un ten întinerit și o siluetă armonioasă au atras interesul vedetelor din showbiz, al influencerilor și bloggerilor de beauty. Aceștia au fost prezenți la evenimentul de lansare și au descoperit ce efecte spectaculoase au aceste noi tratamente Guinot.

Anca Serea, Andreea Bălan, Dana Săvuică, Ela Crăciun, Cristina Mihaela Dorobanțu, Oana Roman, Andreea Perju, Irina Mohora s-au numărat printre celebritățile prezente la Silhouette Dorobanți pentru a descoperi procedurile total neinvazive de înfrumusețare. La eveniment au fost prezente și ambasadoare ale campaniei Nu există nu se poate, acestea urmând, la rândul lor, tratamente faciale și corporale Guinot, pentru a obține transformarea fizică mult dorită.

Guinot Eye Lift este noul tratament de la Centrele Silhouette care oferă fermitate și efect de lifting pielii din jurul ochilor. Se realizează în salon, în patru pași, produsele cu mare concentrație de ingredienți activi fiind aplicate prin masaj și prin tehnologia de dublă-ionizare a aparatului Guinot Hidraderm Energie Cellulaire. Astfel, musculatura din zona oculară este stimulată pentru a se crea efectul de lifting ce va întineri privirea și trăsăturile chipului.

Guinot Slim Logic este noul tratament pentru slăbit, anticelulită și eliminarea depozitelor adipoase. Produsele Guinot Slim Logic, ce conțin cofeină, sunt aplicate pe corp prin proceduri speciale de masaj și au rolul de a distruge celulele grase și a elimina retenția de apă. Gama include și produse de folosit acasă, după tratament, pentru ca efectul de slăbire și tonifiere să fie complet.

Noile tratamente Guinot sunt disponibile la Centrele Silhouette din București și în saloane partenere Top Line și reprezintă noile soluții total neinvazive pentru a avea un ten întinerit și o siluetă armonioasă, în timp util pentru sezonul estival.

O ședință GUINOT Eye Lift are preț promoțional la Centrele Silhouette – 250 lei (până la sfârșitul lunii iunie). O ședință GUINOT Slim Logic are prețul de 330 lei la Centrele Silhouette.

GUINOT Eye Lift


Eye Lift e un tratament pentru conturul de ochi ce acționează în mod global asupra semnelor de avansare în vârstă: riduri, cearcăne și congestie. Inovația pe care o aduce acest tratament constă în faptul că, pe parcusul celor 40 de minute, există o etapă de stimulare musculară efectuată cu ajutorul aparatului Hydarderm Energie Cellulaire. Acționarea pe mușchi, asociată cu stimularea mitocondriilor de la nivel celular, are efect instantaneu de lifting, iar, prin drenaj, cearcănele și pungile de sub ochi sunt diminuate.

Tratamentul Eye Lift debutează cu serumul Age Logic, care se masează manual, folosind tehnici de drenaj limfatic. Asocierea de ingredienți activi speciali precum ATP (Adenosine Triphosphate), 56 ingredienți activi celulari, Pro-Oxygen și extract din castan sălbatic stochează și oferă energia esențială pentru funcțiile celulare vitale, stimulează regenerarea celulară și metabolismul, protejează proteinele de stresul oxidativ, îmbunătățește oxigenarea celulară prin stimularea metabolismului acestora, reîntărește capilarele și susține microcirculația.

Stimularea musculară a zonei conturului de ochi se realizează cu ajutorul serumului gel Age Logic, cu efect de lifting, asociat tehologiei Hydraderm Energie Cellulaire.

Efectul complet al acestui tratament avansat este dat de ultimul pas, masca Age Logic, cu rol anti-ageing, anti-oboseală și efect de luminozitate.

Tratamentul Guinot Eye Lift se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă sau tip de ten, care au drept obiectiv de frumusețe îmbunătățirea zonei conturului de ochi, zonă pe care, cel mai adesea, apar primele semne ale avansării în vârstă sau cauzate de oboseală.

GUINOT Slim Logic


Slim Logic este programul complet de diminuare a celulitei pe care Guinot îl propune persoanelor care doresc să corecteze acest aspect. Programul Slim Logic constă într-un tratament profesional manual pe bază de cafeină și o cremă gel Slim Logic ce prelungeste efectele tratamentului cometic. Formulele acționeaza pe două căi: diminuează depozitele de grăsime și diminuează retenția de fluide. Astfel, vorbim atat de corectarea aspectului de "coajă de portocală" cât și diminuarea țesutului adipos.

Crema Slim Logic reduce grăsimea, reduce retenția de fluide și, în mod complet inovator, sporește și accelerează procesul de spargere a depozitelor de grăsimi și arde grăsimea în loc să o stocheze, maximizând astfel efectul de slăbit.

GUINOT Lift Summum


Tratamentul GUINOT Eye Logic este completat de Lift Summum - soluția de beauty dezvoltată de Guinot ce rezolvă problema lipsei de fermitate a tenului. Formula inovatoare reface fermitatea și densitatea pielii din interior spre exterior, acționând pe două direcții: reface fibrele elastice din piele, prin accelerarea secreției naturale de colagen și elastină și restructurează fibrele elastice- prin susținerea  sintezei proteinelor esențiale responsabile pentru îmbunatățirea structurii pielii. Rezultatul folosirii acestui produs invator este fermitatea tenului și un aspect general vizibil intinerit.

Lift Summum se recomandă atunci când se constată

• Pierderea fermității tenului

• Pierderea volumului pielii

• Relaxare cutanată

• Riduri
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod