Noile parfumuri de iarnă de la Givenchy!

Givenchy a reinventat delicateţea olfactivă a unui sezon magic şi senzual şi a creat două noi parfumuri cu care să întâmpinăm iarna.

Givenchy a reinventat delicateţea olfactivă a unui sezon magic şi senzual şi a creat două noi parfumuri cu care să întâmpinăm iarna.

 Ange ou Demon Le Secret -  Winter Sandalwood
Eau de Parfum 50 ml - 263 Ron 


Strălucirea lemnului preţios conturează noua variaţie olfactivă Ange ou Demon Le Secret, iar faţetă luminoasă a parfumului este cuprinsă de cele mai calde tonuri ambrate. Notele de vârf sunt împrospătate de merişoare şi frunze de ceai verde cu accente fructate.

Strălucirea florală a notelor de mijloc este amplificată de Iasomia Sambac. Notele de bază răsuna în ecouri lemnoase ale unei prezente elegante şi intime. Delicateţea accentelor Lemnului de Gaiac se combină cu aromele sofisticate ale lemnului de Cedru Atlas. Captivant, Lemnul de Santal încălzeşte sufletul parfumului cu opulenţa sa. 
 
Very Irresistible Givenchy - Winter Cedar Wood
Eau de Parfum 50 ml - 263 Ron

 
Precum un fulg de zăpadă în lumină, un caleidoscop de culoare infusează căldura şi îngheţul în noua versiune de iarnă în Very Irresistible Givenchy.
Verde precum o împrospătare, notele de vârf cu frunze de magnolie şi stafide se combină cu alura impetuoasă a stelelor de anason. Cu accentele sale graţioase şi îngheţate, Trandafirul, notă de mijloc foarte feminină şi emblematică este infuzat de nuanţele cristaline ale unei eleganţe poetice. Strălucirea aurie a focului cu lemne oferă o căldură confortabilă şi moale. Pătrunzătore şi pure, notele Lemnului de Cedru de Virginia sunt intensificate prin contactul cu accentele intense ale Cedrului Atlas.
Magic şi fermecător, Lemnul de Santal îşi dezvăluie opulenţa accentuată şi de o sclipire de tămâie. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod