Noile obiective şi GALAXY Camera aduc o schimbare de paradigmă pe piaţa de camere foto

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale şi tehnologii convergente, a prezentat noile modele din ecosistemul NX, care a câştigat până acum numeroase premii. Noile dispozitive sunt dovada angajamentului Samsung
Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale şi tehnologii convergente, a prezentat noile modele din ecosistemul NX, care a câştigat până acum numeroase premii. Noile dispozitive sunt dovada angajamentului Samsung faţă de dezvoltarea continuă a unor produse inovatoare, ce vin în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor şi contribuie la creşterea pieţei. Compania a prezentat şi modelul GALAXY Camera, un nou tip de dispozitiv, ce îmbină înalta performanţă în fotografiere cu cel mai recent sistem de operare Android şi conectivitatea 3G.

Samsung şi-a întărit poziţia de top pe segmentul camerelor foto digitale prin lansarea în 2012, în premieră, a conectivităţii Wi-Fi pe gama de camere mirrorless (NX20, NX210 şi NX1000).
Continuând seria de inovaţii, Samsung a dezvăluit obiectivul ultra wide zoom 12-24mm F4-5.6 ED şi obiectivul mid-telephoto prime 45mm F1.8. Gama de camere NX însumează 11 obiective profesionale ce oferă imagini la o calitate profesională, indiferent de nivelul de experienţă al utilizatorilor. Noile obiective din gama NX oferă amatorilor de fotografie un potenţial mai mare de a-şi exprima creativitatea, într-un corp uşor şi portabil.


Prin intermediul unghiului ultra wide, obiectivul 12-24mm F4-5.6 ED este perfect pentru captarea peisajelor uimitoare sau fotografierea în spaţii de interior. Modelul este ideal pentru călătorii, cântărind doar 208g şi având o formă compactă şi portabilă.
La calitatea imaginii contribuie şi lentila de sticlă cu o rată de dispersie foarte mică, alături de cele două lentile de sticlă asferice, care garantează claritate maximă şi minimizează aberaţiile cromatice.

Obiectivul Samsung de 45mm F1.8 este ideal pentru fotografii aflaţi în căutarea unui obiectiv mid-telephoto prime, oferind efecte precum o adâncime mică a câmpului sau fundal neclar. Aceste efecte pot fi utilizate pentru portrete spectaculoase ce folosesc tehnologia „bokeh”. Diafragma F1.8 ajută la realizarea de cadre luminoase chiar şi în timpul nopţii sau în spaţii de interior, prin intermediul unui motor cu mişcare sacadată ce oferă un Auto-Focus lin şi silenţios.
Obiectivul este foarte uşor şi are un exterior rezistent, din metal, cu un suport care îi conferă un aspect premium. În plus, obiectivul de 45mm este compatibil cu sistemul Samsung i-Function, ce permite o ajustare facilă a vitezei obturatorului, a diafragmei şi a setărilor ISO.

GALAXY Camera include conectivitate 3G şi Wi-Fi, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a partaja fotografiile, oriunde s-ar afla. Aparatul are un procesor Quad Core de 1,4 GHz, pentru navigare web rapidă şi multi-tasking, precum şi procesare a imaginilor, fără a avea un impact semnificativ asupra duratei de viaţă a bateriei. Camerele cu sistem compact din seria NX de la Samsung (NX1000, NX210 şi NX20) includ conectivitate Wi-Fi, ce le permite utilizatorilor să le conecteze direct la reţele Wi-Fi.
Toate cele trei modele NX dispun de un senzor APS-C CMOS de 20,3 Megapixeli, dezvoltat intern de către Samsung, pentru a oferi imagini de înaltă calitate, în cele mai bogate detalii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod