myFragrance.ro, boutique-ul online al parfumurilor de lux

Femeile adora sa fie invaluite in mister, iar printre armele sale secrete, cu siguranta, se regaseste parfumul.
Femeile adora sa fie invaluite in mister, iar printre armele sale secrete, cu siguranta, se regaseste parfumul. Mai mult decat un simplu accesoriu, parfumul o reprezinta in totalitate, captandu-i energia si emotiile, pentru a le reda celor din jur intr-un iz caracteristic.

Pentru femeile care adora parfumurile de lux, boutique-ul online myFragrance.ro aduce in exclusivitate o selectie de nisa a celor mai exotice arome puse in valoare de sticlute de parfumuri de colectie. Luna iulie este dedicata miresmelor inspirate de adoratii trandafiri sau puterea chipurilor regale, carora myFragrance.ro le dedica doua saptamani de reduceri imbibate in esente incandescente.

O femeie stie ca parfumul trebuie adaptat in functie de momentul zilei, de starea de spirit, de evenimentul la care participa, de anotimp si mai ales, in functie de propria sa personalitate.
Femeia de succes, femeia mama, femeia sotie, femeia prietena, femeia sora se simte implinita la fiecare aplicare a parfumurilor pe piele si stie ca acesta ii completeaza si ii desavarseste tinuta indiferent de situatie.


myFragrance.ro a pregatit o selectie de parfumuri “bijuterii” dedicate tuturor femeilor, ce isi pot incanta simturile cu parfumurile de tradafiri si cele regale, la discount-uri generoase de pana la 35%. Toate parfumurile din boutique-ul online MyFragrance dispun de certificate de originalitate, astfel pasionatii aromelor de lux se pot bucura de propunerile celor mai mari case de parfumuri din lume.

Tendintele marilor case de parfumuri dezvaluie pentru anul acesta  arome noi, imbinate cu notele acide sau esentele inspirate din bogatia gradinilor de trandafiri.
Daca in urma cu 4.000 de ani parfumurile erau folosite de catre preoti pentru a aduce ofranda zeilor, in prezent acestea sunt folosite pentru a contura si evidentia personalitatea celui care il poarta. myFragrance.ro, boutique-ul online de parfumuri si produse cosmetice exclusiviste, lanseaza saptamana discounturilor pentru parfumurile regale si cele cu arome de trandafiri.  


The Princesses of Venice (100ml, 439 lei) aduce mai aproape de sufletul femeii fastuosul Carnaval de la Venezia, un parfum ce se impune prin aroma dulce a coacazelor negre si puterea florilor de portocal, alaturate iasomiei, lemnului de santal, florilor de iris, dar si notelor lemnoase de mosc si ambra.

Parfumurile preferate in sezonul calduros sunt, bineinteles, cele florale, ce ofera un plus de prospetime, eleganta si feminitate.
myFragrance.ro ofera un discount de 30% pentru toate parfumurile de trandafir in perioada 30 iunie – 6 iulie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod