Mix&Match! Combină produse din game diferite și descoperă mixul perfect pentru părul tău!

Yves Rocher prezinta ultima inovație din lumea frumuseții, relansarea tuturor gamelor de îngrijire vegetală a părului. Creatoare a conceptului Cosmétique Végétale®, Marca Yves Rocher și-a respectat întotdeauna angajamentul de a propune produse cu formule cât mai naturale posibil și tot mai respectuoase cu femeile și Planeta. Astfel, toate produsele noastre sunt dezvoltate printr-un demers de eco-concepție, atât prin reducerea continuă a materiilor prime provenite din resursele neregenerabile, dar și prin prioritizarea materialelor reciclabile, cât și prin dezvoltarea unor formule tot mai verzi, în special în ceea ce privește biodegradabilitatea acestora.

Începând cu primele șampoane lansate la începutul anilor '60, ne aflăm într-un proces de perfecționare continuă.
Acest lucru ne determină să acceptăm provocări importante și să inovăm. În anul 2010, am devenit pionieri prin decizia de a elimina siliconul din toate șampoanele noastre. Această abordare ne-a permis să lansăm inovația anului 2018, primul Șampon Concetrat I Love My Planet, o adevărată reușită științifică ce oferă la fel de multe șamponări într-un ambalaj de 100 ml, ce conține cu 39% mai puțin plastic, precum un produs standard de 300 ml!

Anul acesta, experții Cosmétique Végétale® au mers chiar mai departe și au dezvoltat o gamă de formule ultra-respectuoase și ușor biodegradabile: formule ultra-naturale, îmbogățite cu un ingredient activ super eficient, extractul din fructele de Agave, eliminând în același timp siliconul, polimerii non-biodegradabili și alte ingrediente nocive pentru Planetă.
Desigur, ambalajele produselor se aliniază acelorași principii, acestea fiind toate reciclabile și realizate 100% din plastic recilat.  In plus, în perioada 11 iulie – 7 august 2019 la 2 produse de îngrijire a părului achiziționate, al 3-lea este oferit. Oferta este valabila atât online, cât și în magazine, pentru gama de șampoane și balsamuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod