Măşti faciale de la APIVITA

Măștile de înfrumuseţare reprezintă una dintre cele mai importante piese din istoria APIVITA deoarece acestea sunt legate de inovația și succesul acestei companii.
APIVITA este prima companie de produse cosmetice naturale care a adus măştile faciale în farmacii. Măştile de înfrumuseţare APIVITA EXPRESS au avut succes încă de la început. Acestea sunt măşti faciale monodoze, cu un ambalaj inovator chiar şi pentru zilele noastre, care permite transportul lor ușor, aplicarea rapidă și intercalarea şi mai rapidă, în funcție de nevoia pielii noastre!

Ideea care a stat la baza creării lor a fost una simplă. Pielea noastră are aceleași nevoi nutritive ca organismul nostru.
Prin urmare, pentru starea noastră de bine este necesară o dietă echilibrată, bogată în substanţe nutritive precum cele incluse în dieta mediteraneană.

Încă de la introducerea lor, măştile de înfrumuseţare APIVITA EXPRESS, cu 24 de coduri diferite, au călătorit în întreaga lume. Astăzi  sunt vândute peste 2.000.000 de măști, 6.000 pe zi, 251 pe oră și 4 pe minut ...

Acesta este principalul motiv pentru care măștile ocupă o poziție privilegiată în toate magazinele APIVITA din întreaga lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod