Masca pentru ochi Cupron

Iti doresti un ten mai neted, fara riduri si alte semne ale trecerii timpului? Te privesti in fiecare zi in oglinda si realizezi ca pielea ta isi pierde fermitatea, iar tenul, stralucirea? De acum insa, ai solutia perfecta: masca pentru ochi Cupron, cu oxizi de cupru, care lupta, alaturi de tine, pentru recastigarea fermitatii pielii.
Iti doresti un ten mai neted, fara riduri si alte semne ale trecerii timpului? Te privesti in fiecare zi in oglinda si realizezi ca pielea ta isi pierde fermitatea, iar tenul, stralucirea?

De acum insa, ai solutia perfecta: masca pentru ochi Cupron, cu oxizi de cupru, care lupta, alaturi de tine, pentru recastigarea fermitatii pielii.

Oxizii de cupru stimuleaza productia de colagen si sinteza de elastina la nivelul epidermei, astfel incat ridurile vor fi diminuate, iar pielea va capata mai multa fermitate.


Cum se utilizeaza aceasta masca? O pui la ochi inainte de ora de culcare si o scoti in momentul in care te trezesti. Este o solutie usoara, naturala si non-invaziva impotriva ridurilor de care iti doresti atat de mult sa scapi...

Masca pentru ochi Cupron poate fi cumparata la pretul de 80 de lei. Mai multe detalii pe bioproducts.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 17 Dec 2012, 19:34
    Masca de ochi cupron

    Aceasta masca de ochi poate fi cumparata si de la biobunatati sau alte magazine cu 57 lei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod