Masca Cleopatra

Dermaglin iti propune mastile tratament, pe baza de Argila Verde Cambriana, inspirate din natura, in tratarea diverselor tale probleme legate de piele. In acest sezon rece ai tenul deshidratat
Dermaglin iti propune mastile tratament, pe baza de Argila Verde Cambriana, inspirate din natura, in tratarea diverselor tale probleme legate de piele. In acest sezon rece ai tenul deshidratat, pielea are nevoie de hranire, liniile aparute te deranjeaza sau ai nevoie sa iti tratezi acneea, acum suntem alaturi de tine. Iti propunem masca Cleopatra.

Regina Egiptului, este cunoscuta pentru retetele sale, in cautarea secretului frumusetii, iar inspiratiile au venit mereu din natura, a descoperit puterea mierii, a petalelor de trandafir si a Argilei.

Argila Verde Cambriana, datorita continutului sau de minerale indeparteaza delicat celulele moarte de la suprafata pielii.
Absoarbe impuritatile si toxinele, avand un efect de calmare a iritatiilor. Restabileste echilibrul natural al functiilor tenului prin complexul de zinc si cupru. Mierea, nectarul zeilor, confera mastii proprietati nutritive si hidratare de lunga durata. Sub actiunea sa, pielea isi recapata elesticitatea si fermitatea. Uleiul de trandafir are efect benefic in repararea vaselor capilare.

Prin actiunea complexului de miere si proteine de matase, tenul tau capata un aspect sanatos, proaspat si luminous, imediat dupa aplicare.
Pentru a lupta impotriva dezechilibrelor tenului, iti recomandam sa folosesti masca Cleopatra de doua ori pe saptamana, alaturi de masca Peeling. Produsele Dermaglin se gasesc in lantul de farmacii Catena, Alissa, Remedio, Ecofarmacia si on-line pe WWW.edermaglin.ro. Pret masca: 15 lei.        
    

Importator: New Minds Concept, Str. Popa Tatu nr. 78, sector 1 Bucuresti.         
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod