Proful de la Jean Monnet, reporter la Kanal D

Dan Vișan a acceptat oferta lui Mădălin Ionescu de a lucra ca reporter la postul TV, deși se gândea să se retragă la mănăstire.

Dan Vișan a acceptat oferta lui Mădălin Ionescu de a lucra ca reporter la postul TV, deși se gândea să se retragă la mănăstire.

Ajuns în centrul atenţiei în urma scandalului declanşat de una dintre elevele sale, care l-a acuzat de viol, Dan Vişan este "vânat" de postul de televiziune Kanal D. Fostul cadru didactic venise în platoul emisiunii "Drept la ţintă" pentru a vorbi despre intenţia sa de a-şi regăsi liniştea interioară, retrăgându-se, măcar o vreme, la o mănăstire, departe de lumea agitată.

În schimb, el a primit o ofertă care îl aruncă direct în vâltoarea evenimentelor, anunță ziarul "Click!".

Moderatorul emisiunii i-a propus în direct, să-i devină coleg la Kanal D, din postura de reporter. Cum Dan Octavian Vişan şi-a dat acordul, Mădălin Ionescu l-a îndrumat către biroul de resurse umane, unde îi vor fi întocmite actele necesare angajării.

Paula Iacob, cea care îl apără în procesul în care este acuzat de sex cu o minoră, a confirmat că există o astfel de propunere din partea postului de televiziune, însă nu ştie încă dacă fostul profesor de la "Jean Monnet" a şi acceptat sau nu poziţia care i-a fost oferită, notează "Click!".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod