Masaj cranio-sacral

Terapia Cranio Sacrala a fost dezvoltata de catre dr. John E. Upledger, in urma studiilor stiintifice pe care le-a condus la Universitatea de Stat Michigan din Statele Unite, intre anii 1975 si 1983.
Terapia Cranio Sacrala a fost dezvoltata de catre dr. John E. Upledger, in urma studiilor stiintifice pe care le-a condus la Universitatea de Stat
Michigan din Statele Unite, intre anii 1975 si 1983.


Terapia Cranio Sacrala este o metoda foarte blanda de evaluare si imbunatatire a functionarii sistemului fiziologic al corpului, numit sistem
craniosacral - compus din membranele meningeale, structurile care controleaza presiunea intracraniana si lichidul cefalorahidian care
inconjoara si protejeaza creierul si maduva spinarii, ceea ce duce la imbunatatirea functionarii sistemului nervos central.

Terapeutul, cu o atingere usoara, monitorizeaza ritmul craniosacral, si prin tehnici delicate de manipulare a tesutului fascial, a suturilor craniene si a lichidului cefalorahidian, faciliteaza eliminarea restrictiilor si a dezechilibrelor.  Eliberarea Somato Emotionala permite atat eliberari ale restrictiilor de la nivel fizic, cat si eliberari semnificative ale componetelor emotionale.
Odata ce Eliberarea Somato Emotionala incepe, activitatea sistemului craniosacral se opreste brusc iar trauma care a produs restrictii si dezechilibre in sistemul craniosacral se vindeca.


Terapia Cranio Sacrala are o aplicabilitate foarte mare, adresandu-se atat persoanelor sanatoase cat si persoanelor cu probleme majore.

Aceste tratatemte sunt foarte benefice pentru afectiuni simple cum ar fi o durere de cap, pana la probleme majore, acute, dureri cornice de spate,
disfunctii ale sistemului nervos central, disfunctii ale sistemului endocrin, accidente traumatice ale creierului si ale maduvei spinarii, scolioza, oboseala cronica, depresie, autism. 

Pret sedinta 70 de minute: 100 ron (  Centrul Shakti  SPA/mind, body & soul).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod